Nicomedia Trekking’ten 8 MART yürüyüşü!
11 Mart 2020 16:18

Nicomedia Trekking’ten 8 MART yürüyüşü!

İlimizin en aktif ve girişken doğa grubu Nicomedia Trekking hafta sonu anlamlı bir spor etkinliğini geride bıraktı. Grup üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yürürken bol bol oksijen depoladı.

 

UNUTULMAZ BİR GÜNÜ GERİDE BIRAKTILAR

Nicomedia Trekking Grubu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Karamürsel’in harika coğrafyasından Fulacık - Avcıköy arası yürüyüş etkinliği gerçekleştiren doğasever grup üyeleri hem spor yaptı hem de kadınlarımız için farkındalık yarattı. Parkura Karamürsel'e bağlı Fulacık köyünden başlayıp orman içi patika yollardan ve tepelerin sırtlarından manzaralar eşliğinde yürüyerek Avcıköy’e geçen yürüyüş grubu unutulmaz bir günü geride bıraktı.

 

KARANFİL VE TERMOS HEDİYESİ

Nicomedia Trekking kurucusu Erdal Gören, spor etkinliğinin kadın katılımcılarına günün anlam ve önemi ile ilgili karanfil verdi ve termos hediye etti. Yaklaşık 15 kilometre olan yürüyüş parkuru orta zorluk derecesine sahip olmasına rağmen tüm katılımcılar tarafından parkur başarı ile geçildi. Kadın doğasever katılımcılar etkinlikten ve jestlerinden ötürü Nicomedia Trekking kurucusu Erdal Gören ile tüm etkinlik için emek veren tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Spor41

Güncelleme: 11 Mart 2020 16:23
YETKİNCAN GIDA
X