Yalova’da gurur günü!
18 Nisan 2024 20:00

Yalova’da gurur günü!

Okullar arası yıldız erkekler futbol yarı finallerinde iki Kocaeli takımı Türkiye finallerine yükselmek için birbiri ile mücadele edecek.

DERİNCE ALPASLAN’A HELAL OLSUN

İzmit 28 Haziran Ortaokulu ve Derince Alpaslan Ortaokulu, Yalova’da düzenlenen okullar arası yıldız erkekler futbol yarı finallerinde oldukça başarılı skorlara imza attı. A Grubu’nu lider tamamlayan Derince Alpaslan Ortaokulu ile B Grubu’nu ikinci bitiren İzmit 28 Haziran Ortaokulu yarın (Cuma) final maçında karşılaşacak.

 

28 HAZİRAN ZORU BAŞARDI

Alpaslan Ortaokulu grup liderliği maçında kardeş Antalyaspor alt yapı takımı sporcularından oluşan Antalya Mecdude Başakıncı Ortaokulu ile 2-2 berabere kaldı. Seri penaltı vuruşlarının ardından maçı 5-4 kazanan ekibimiz grup lideri oldu. İzmit 28 Haziran Ortaokulu, Beşiktaş ve Galatasaray takımlarının karması olan Halil Türkkan Ortaokulu ile 0-0 berabere kaldı.

 

KAZANAN FİNALLERE GİDİYOR

Son derece zorlu geçen maçın ardından ikinci olan İzmit 28 Haziran Ortaokulu adını Yalova finaline yazdırdı ve kentlisi Derince Alpaslan’ın rakibi oldu. İlimiz adına gurur yaşatan iki takımın mücadelesi yarın (Cuma) Yalova Stadı yanındaki futbol sahasında oynanacak. Mücadeleyi kazanan takım adını Türkiye’nin en iyi 8 okuluna yazdıracak.

 

 

 

Güncelleme: 18 Nisan 2024 20:01
X