Kağıtspor U-23 Güreş Takımı’na helal olsun! Türkiye ikincisi oldular!
Serhat Balcı’nın teknik direktörlüğündeki Kağıtpor U-23 Güreş Takımı’ndan Türkiye ikinciliği geldi.
$ Dolar 43,3799 %-0,02
€ Euro 51,9426 %0,19
£ Sterlin 59,8579 %0,02
Altın $5.319,86 %-1,06
Gümüş 159,35 %-1,83
GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER
Covid-19 pandemi sürecinde cefakarca çalışan sağlıkçıların yaşadıkları stresli zaman ve ortamı bir nebze unutmaları, motivasyon ve enerjilerini yenilemeleri fırsatı buldukları bir yürüyüşle keyifli bir gün geçirdi. Yürüyüş etkinliği Sevindikli Kültür Merkezi’nde tüm katılımcılara kahvaltı ikramı ile başladı. Ardından etkinliğe katılan herkese Körfez Belediyesi tarafından maske, dezenfektan ve kolonya dağıtıldı.

MUHTEŞEM MANZARA EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER
Kahvaltıdan sonra Kutluca Köyü’ndeki bölgeye de adını veren tarihi Taşköprü ziyaret edildi. Tarihe tanıklık eden sağlık çalışanlarına tarihi Taşköprü ve bölge hakkında bilgi verildikten sonra yürüyüşe geçildi. Körfez İlçesi Ömerli Köyü’nden başlayan yürüyüş zaman zaman dere yatağındaki muhteşem manzaralar eşliğinde, zaman zaman adrenalin dolu tırmanışlarla devam etti.

SÖĞÜT VE ÇIRPAN DA YER ALDI
Körfez ilçesinde böylesi muhteşem güzelliklerin bulunduğuna hayranlıkla şahitlik eden sağlık çalışanları 8 kilometrelik yürüyüş boyunca heyecan, huzur, dinginlik, mutluluk gibi pek çok duyguyu bir arada yaşadılar. Nicomedia Trekking Grubu kurucusu Erdal Gören’in liderliğinde yapılan yürüyüşe Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan da katıldı.

PANDEMİ KURALLARINA UYULARAK HAREKET EDİLDİ
Nicomedia Trekking Grubu Kurucusu Erdal Gören yürüyüş sonunda yaptığı açıklamada 50 sağlık çalışanının yürüyüşe katıldığını; katılımcıların parkura intikalinden başlayarak etkinlik sonuna kadar yürüyüş boyunca sosyal mesafe ve pandemi tedbirlerine azami derecede uyulduğunu belirtti ve bu anlamlı etkinliğe destek veren başta Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı aynı zamanda Kutluca Köyü Muhtarı Engin Öztürk’e teşekkür etti.

