Yaşar Çakmak: Sporun her masasında varız
17 Ağustos 2022 18:57

Yaşar Çakmak: Sporun her masasında varız

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın 4.ayak yarışları büyük heyecan içerisinde yapıldı. Büyük heyecana sahne olan yarışma sonrasında ödül töreni yapıldı.

 

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLARIM

Ödül töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak “Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Bugün Kartepe’de doğa, eğlence, spor, aksiyon, kuvvet, nezaket, rekabet var. Bizler de sporun her masasında varız. Son 2 yılda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak beşinci organizasyonu gerçekleştirdik. İzmit merkezde yapılan tanıtım çok güzel oldu. Burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

AKYÜZ: CİDDİ BİR EMEK VAR

Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz “Bu heyecanlı yarışmanın oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada çok ciddi ve emek verilmektedir. Çok zorlu bir yarış yapıldı. Kartepe Belediye Başkanımızın sizlere selamlarını iletmek isterim” açıklamasında bulundu.

Güncelleme: 17 Ağustos 2022 19:00
YETKİNCAN GIDA
X