Murat Aydın’dan Gölcükspor’a moral ziyareti
10 Mayıs 2025 12:08

Murat Aydın’dan Gölcükspor’a moral ziyareti

KASKF Başkanı Murat Aydın, Bölgesel Amatör Lig’de Play-Off mücadelesi veren Gölcükspor’a başarı dileğinde bulundu.

 

AĞA VE DEMİRHAN DA YER ALDI

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın,  Hendekspor ile yarın (Pazar) Play-Off maçına çıkacak olan Gölcükspor’u ziyaret etti. Bursa’da saat 15.00’te başlayacak olan maç öncesinde gerçekleşen ziyarette Futbol İl Temsilcisi ve İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa ile KASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Demirhan da yer aldı.

 

MAÇIN KÜTAHYA’DAN BURSA’YA ALINMASINI SAĞLADIĞI

Ziyarette konuşan KASKF Başkanı Murat Aydın, Gölcükspor’a başarı dileklerini ileterek “Play-Off mücadelesinde ve 3. Lig yolunda sizlerin yanınızdayız. Bizler de maça gelip tribündeki yerimizi alacağız. Sonsuz başarılar diliyorum” dedi. Bu arada Gölcükspor – Hendekspor maçının Kütahya Ada Stadı’nda oynanması ile ilgili bir karar verilecekti ancak Başkan Aydın’ın gerekli görüşmeleri yaparak maçın Bursa’ya alınmasını sağladığı öğrenildi. Bu da Gölcüksporlular tarafından çok olumlu karşılandı.

 

İNŞALLAH SONU ŞAMPİYONLUK OLUR

Öte yandan ziyarette The Mahal işletmecilerinden Kaan Kandemir de yer aldı. Kandemir ise yaptığı açıklamasında “Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Zaman zaman sizleri yakından takip etme fırsatım oldu. Play-Off’un ilk turunda ve sonraki maçlarınızda sizlere başarılar diliyorum. İnşallah sonu şampiyonluk olur ve Gölcükspor ait olduğu yere geri döner” ifadelerine yer verdi.

 

Güncelleme: 10 Mayıs 2025 12:09
BENZER HABERLER
X