535 üye oy kullanacak
30 Mayıs 2019 01:07

535 üye oy kullanacak

Kocaelispor, 14 Haziran’da mali ve seçimli olağanüstü genel kurulunu yapacak. Dolphin AVM içinde yer alan Yunus Emre Nikah Salonu’nda yapılacak olan genel kurulda resmi olarak adaylığını açıklamaya Volkan Özön, kısa bir süre içinde basın ile bir araya gelmeyi düşünüyor. Kocaelispor taraftarının önemli bir kesiminin yanında, Kavanlar ve Haldızlar grubun tam desteğini alan Özön, avukatlar ve iş adamı arkadaşlarının yer alacağı bir yönetim kuracak.

 

YAVUZ’U ELEŞTİRİYORDU

Bahri Yavuz’u ciddi şekilde eleştiren, Yavuz’un, yönetim kurulu üyelerinin hiçbir dediğine kulak asmadığını, birçok projeyi “Başkası konuşulmasın” diyerek elinden kaçırdığını, tüm kararları kendisinin aldığını, kulüp çalışanlarına yöneticilerden daha fazla yetki verdiğini ifade eden genç adayın projeleri de merak ediliyor.

 

YAVUZ NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?

Mevcut başkan Bahri Yavuz ise resmi anlamda adaylığını açıklamazken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın desteğini alması, Yavuz’un elini güçlendiriyor. Yavuz aday olursa yönetimine en az 6 ya da 7 yeni yönetici alacağına kesin gözü ile bakılıyor. Öte yandan 14 Haziran’daki genel kurulda 535 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Delegasyon hakimiyeti ise Yavuz’dan yana.

 

Spor41

Güncelleme: 30 Mayıs 2019 01:09
YETKİNCAN GIDA
X