Mustafa Gürsel: Seyirci olmayınca maçın tadı da olmuyor
14 Nisan 2024 23:43

Mustafa Gürsel: Seyirci olmayınca maçın tadı da olmuyor

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, 2-0 kazanılan Giresunspor maçının ardından “Enerjimiz biraz düşüktü” dedi.

 

BÖLÜM BÖLÜM İYİ OYNADIK

Önemli olanın 3 puan olduğunu belirten Gürsel şu şekilde konuştu: Rakibimizin içinde bulunduğu durum onlar açısından olumsuz ama neticesinde lig oynuyoruz. Ne olursa olsun 3 puan çok önemliydi. Seyirci olmayınca tatsız, tuzsuz enerjisiz geçiyor. 2-0 kazandı, mutluyuz. Alınan 3 puanın bize ne katacağını biliyorduk. Oyuna gelirsek, enerji biraz düşüktü. Bölüm bölüm iyi oynadık. Önümüze bakacağız ve en iyi şekilde Ümraniye maçına hazırlanacağız. Üçüncülük önemli. O hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.

 

EMİR’İ O BÖLGEDE GELİŞTİRMEM LAZIM

Defansif özellikli orta sahamız yok. Bunu kendi içimizde çözmeye çalışıyoruz. Emir de iyi oynadı, daha da iyi olacak. Topu iyi kullanan bir oyuncu. Hava toplarında iyi. Çabukluğu var. Defansif anlamda düşünebileceğimiz oyuncu. Zorluk derecesi değişik maçlara çıkacağız. Hedeflerimize ve planlarımıza göre Emir ile başladık. Kendisini hazırlayıp geliştirmem lazım ki o bölgede ihtiyacımız olan oyuncuyu kazanabilelim. Burak oyuna iyi başlamadı, sarı kart da gördü. İkinci yarı riske atmak istemedik. Emir ilk yarı orta sahada gayet iyi oynadı. İkinci yarı kendi görev bölgesine döndü. Bu maçı ve sonraki süreci düşünerek değişik hamleler yapabiliyoruz.

 

2 TAKIMI DA BEN HAZIRLADIM

Ümraniye maçıyla ilgili olarak da Mustafa Gürsel, “Kendi hazırladığımız bir takım. İki hazırladığım takım karşı karşıya gelecek. Değişik bir maç olacak. Baktığımızda son maçında 1-0 kaybetti ama maçı kazanabilecek pozisyonlara girdi. Hızlı pas yapan, hızlı yön değiştiren, bıraktığımız oyun felsefesini devam ettiren takım. Burada da iyi bir takım oturtmaya çalışıyoruz. Adım adım daha ileriye gidiyoruz. Bu hafta gereken çalışmaları yapacağız. Bizim için her maç önemli. Buradayız ve Kocaelispor’un hedefe gitmesi için gerekenleri yapacağız. Kocaelispor’un başarısı bizim için önemli. Kazanmak için ne gerekiyorsa ona göre çalışacağız. Yarın dinlenip Ümraniye maçına konsantre olacağız” şeklinde konuştu.

 

ÇOK DA DÜŞÜNÜLECEK BİR ŞEY DEĞİL

Rakibin kadroda olmayan oyuncu oynatmasıyla ilgili olarak ise Mustafa Gürsel, “Net olarak bilmiyorum. Listede olmayan oyuncu oynattıklarına dair öyle bir konuşma oldu. Bizim dışımızda gelişen bir şey. Maç bizim için bitti. Baktığımızda onların o hatayı bilerek ya da bilmeyerek yapması bize en çok 3-0 hükmen döner. Zaten kazandığımız bir maç. Çok da düşünülecek bir şey değil” yorumunda bulundu.

Güncelleme: 14 Nisan 2024 23:44
X