
Ayağa kalkacağız
Kocaelispor’da 5 Mart’ta oynanacak olan Uşakspor maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından devam edildi. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan yeşil siyahlılarda morallerin iyi olmadığı gözlendi.
EKSİK YOK
Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıcı etkiye sahip olan depremin ülkede yarattığı moral bozukluğu devam ediyor. Kocaelispor’da teknik kadro, futbolcular ve personel hala üzerilerindeki olumsuz havayı atlatabilmiş değil. 2 günlük iznin ardından yeniden Brunga Tesisleri’nde çalışmalarına devam eden yeşil siyahlılarda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.
SAKARYASPOR MAÇINDA 2 FARKLI KADRO
Gökhan Değirmenci, Atila, Diogo ve Mertan kart sınırında olduğu yeşil siyahlılarda hedef iç sahada kazanıp üst üste dördüncü maçından da sahadan 3 puanla ayrılmak. Bugün de tek çalışma yapan Kocaelispor’un 22 Şubat Çarşamba günü oynanacak olan ve tüm gelirinin depremzedelere bağışlanacağı Sakaryaspor maçında 2 farklı kadroyla sahadaki yerini alması bekleniyor.
Spor41