Bolu seferi başlıyor!
Milli maç arasını Kocaelispor U-19 ve Altınovaspor maçları ile geçen Kocaelispor Pazar günü oynayacağı Boluspor maçı için yarın (Cumartesi) akşam 17.00’de yola çıkacak ve Bolu Hilton Otel’de maçı bekleyecek.
İKİ ANTRENMAN MAÇI YAPILDI
3 maç sonunda elde ettiği 4 puanla 9. sırada yer alan Kocaelispor’da Bolu maçının atmosferine girildi. Türkiye’nin Cebelitarık ve Hollanda maçları nedeni ile ara verilen ligdeki boşluğu sıkı çalışmalar ve iki antrenman maçı ile değerlendiren Kocaelispor’da Boluspor maçının hazırlıkları yarın yapılacak olan ter antrenmanı ile tamamlanacak ve akşam 17.00’de Bolu’ya hareket edilecek.

TEK DEĞİŞİKLİK OLABİLİR
Yeşil siyahlılarda Hasan Hatipoğlu dışında eksik yok. Ülkesi Gine’de yaşanan iç sorunlar nedeni ile hafta boyunca antrenman kaçıran Cisse’nin de sahaya 11’de yer almayacağı düşünülüyor. Takımın yenileri Cabezas ve Mevlüt’ün görücüye çıkacağı, cezası sona eren Atila ile sakatlığı tamamen geçen Taha Batuhan’ın döneceği Boluspor karşısında Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın 1-0 kazanılan Samsunspor maçından 1 ya da 2 değişiklik yapacağı düşünülüyor.

MUHTEMEL 11’İMİZ
Brunga Tesisleri’nde önceki gün yapılan çalışma ısınma koşusu, ağırlık ve pas çalışması ile başladı. Ardından dar alanda tek pas top kapma çalışması yapıldı. Antrenman sonunda tam sahada çift kale maç yapıldı. Cisse ile birlikte midesinden rahatsızlanan Korcan ve soğuk algınlığı olan Yiğitali antrenmanda yer alamadı. Kocaelispor’un Boluspor karşısında kalede Korcan, savunmada Semih, Atila, Diogo, Musa Nizam, önlerinde Mandjeck ve Yılmaz, solda Benhur, sağda Pereria, forvete yakın bölgede Omolo, ileride ise Bahattin 11’i ile sahadaki yerini alması bekleniyor.
Spor41
