Burak Süleyman: Ahmet Akay abimizi unutmayacağız
06 Mayıs 2021 17:03

Burak Süleyman: Ahmet Akay abimizi unutmayacağız

Kocaelispor'un başarılı futbolcularından Burak Süleyman, geçtiğimiz yıl 5 Mayıs’ta hayatını kaybeden gazetemizin emektar foto muhabirlerinden Ahmet Akay’ı ölüm yıldönümünde rahmetle andı. Burak Süleyman –Ahmet abimiz bizim için çok kıymetliydi. Onu çok seviyorduk. Mekanı cennet olsun- dedi.

 

GÜNEŞSPOR’DAN YANIMDAYDI

Burak Süleyman, Güneşspor’da oynadığı dönemlerden beri merhum Ahmet Akay’ı yakından tanıdığını belirtti ve şu şekilde konuştu: Aramızda yeni arkadaşlarımız var. Ahmet abiyi tanımıyorlardı. Kendilerine bilgi verdik. Kocaelispor'dan önce Kocaeli Güneşspor’da oynadığımız dönemde, yani amatördeyken bizleri yakından takip eden kıymetli bir gazeteci abimizdi. Küçüklükten beri tanıyordum kendisini. Gazeteci olarak çocuğunuzla yakın ilişkimiz var. Ahmet abi de o kişilerden birisiydi.  Beklemediğimiz bir zamanda vefat ettiğini öğrendik ve çok üzüldük. Bizim için çok kıymetliydi. Yıldönümünde kendisini andık, dualar ettik. Allah yerini yurdunu cennet eylesin, ailesine sabır versin.

 

FUTBOLCULAR AÇISINDAN DA ÖNEMLİ

Takıma geldiğimizde… Son haftalara doğru takımın form durumunun arttığını gözlemledim. Play-Off'a yaklaştıkça da herkes işin ciddiyetini en iyi şekilde kavramaya başladı. Takımdaki herkes bunun bilincinde.  Kocaelispor takımında play-off oynamak her futbolcu için özel bir durum. Futbolcunun kendi piyasası için Kocaelispor forması ile böyle bir vitrine çıkması da ayrı bir şans. Hedef belli, söylemeye dahi gerek yok. İnşallah en hazır ve diri şekilde yükselme maçlarına çıkacağız.

 

HİÇ MUHABBETİ BİLE GEÇMİYOR

Birileri Gümüşhane maçı ile ilgili bir şeyler yazmış çizmiş. Aramızda hiç böyle bir konu yok. Muhabbeti bile geçmiyor.  Kişisel olarak söyleyeyim, kim düşme potasında, kim ne yapacak çok bilmiyorum.  Bizim bu işlerle işimiz olamaz. Çıkacağız, Gümüşhane'yi mağlup etmek için elimizden geleni yapacağız.  Kazanmak her zaman güzeldir. Dediğim gibi, kim düşmüş, kim kalmış çok işimiz yok. Bu takımın adı Kocaelispor. 

 

BUNLAR ÇOK KOMİK ŞEYLER

Gümüşhanespor’a küme düşmesin diye maçı verme ihtimalimiz var mı? Bunlar çok komik şeyler, çok sığ düşünceler.  Konuşulması bile zaman kaybı.  Bize yakışmaz, kulübümüze yakışmaz bir kere. Hocamız hafta sonu kimi oynatır bilmiyoruz.  Onların da bir planı var. Zaten maçtan 4 gün sonra da Play-Off maçımız var.  Şu bilinmeli.  Kocaelispor'daki her futbolcu hazır.  Hocamız -çıkın oynayın- dediğinde sahaya kim çıkarsa çıksın her futbolcu arkadaşım sonuna kadar formasını terletir, kazanmak için savaşır.

 

Spor41 

Güncelleme: 06 Mayıs 2021 17:10
X