01 Ocak 2018 12:00

Değirmenderespor'dan açıklama: Çok üzgünüz

Değirmenderespor'dan açıklama: Çok üzgünüz

Değirmenderespor’da forma giyen futbolcu Sercan Şensoy’un, 2-1 kazanılan Dilovası Belediyespor maçı sonrası yaptığı skandal paylaşımın ardından Yeşil Siyahlı kulüp, Serhat ile ilgili aldığı karar ile ilgili resmi açıklama yayımladı.  

 

AÇIKLAMA

03.12. 2017 Pazar günü Dilovası Belediyespor ile Değirmenderespor arasında oynanan futbol karşılaşması Değirmenderespor’un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanmıştır. En memnuniyet verici sonuç ise karşılaşma centilmenlik çerçevesinde başlayıp sonuçlanmıştır. 04.12.2017 Pazartesi günü Değirmenderespor futbolcusu bir kardeşimiz sosyal medyadan bizce de son derece yakışıksız ifadelerle bir paylaşımda bulunmuştur.

 

SÜRESİZ KADRO DIŞI

Bir kez daha belirtmek isteriz ki, sporun kardeşliğin pekişmesi için vazgeçilmez bir araç olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Her ne kadar bu tasvip edilmez durum şahsi olsa da, kulübümüz bünyesinde bir futbolcu tarafından yapılmış olmasa asla affedilemez. Dolayısıyla Değirmenderespor Kulübü Yönetim Kurulu olarak söz konusu futbolcumuz SÜRESİZ OLARAK KADRO dışı bırakılmış, ayrıca kendisi hakkında maddi ve idari para cezası da verilmiştir. Bu vesile ile başta Dilovası Belediyespor camiasından ve vatandaşlarımızdan bir kez daha özür dilediğimizi önemle belirtiriz.” denildi.

 

Spor41

Güncelleme: 01 Ocak 2018 12:00
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X