01 Ocak 2018 12:00

DERİN SIKINTI!..

balkaya

DERİN SIKINTI!..

Kırk yılda bir kulüp kendi ayakları üzerinde yükselmek istedi, büyüklerden bir şey istemedi, ama önüne çıkarılan her türlü engel sonrasında yalnız kaldı. Kent sahiplenmedi, Derince mum gibi eriyor, Başkan Şahin Çavuşoğlu tek başına mücadele veriyor, Kocaeli futboluna çok ama çok yazık oluyor.

 

DARDANEL DE MAĞLUP ETTİ.

3.Lig 2.Grup’ta mücadele veren bu kentin temsilcisi, hiçbir siyasi güce dayanmadan tek başına mücadele veren Derincespor, dün Çanakkale Dardanel önünde, İsmetpaşa’da yine yalnızları oynarken, gazeteciler dışında hiç bir desteği yoktu. Başkan Çavuşoğlu, tribünlerde yalnızları oynarken, takımın başında da tek başına mücadele vermekten yorgun gözüküyordu. Maçtan önce iki idmana çıkmayan futbolcular, dün de İsmetpaşa Stadı’nın zeminine gömüldü. Yalnızları oynayan ve koskoca bir ilçenin temsilcisi olan Derince’ye ve onun temsilcisine bu durum hiç yakışmadı. Dünkü maçta Dardanel de, Derince’yi İsmetpaşa’nın çimlerine gömdü.

 

BALKAYA NE YAPSIN!..

Teknik patron Ali Asım Balkaya, dün takımdaki futbolcuları motive etmeye çabaladı ama alacakları ödenmediği için isyan eden futbolcular, son iki idmana çıkmadı ve dün sahada adeta gezdi. Çanakkale Dardanel de bu fırsatı kaçırmadı. Zaten seyirci desteği almayan ve hiç bir kent büyüğünün sahip çıkmadığı Derincespor, adeta yalnızları oynadı. Maça hızlı başlayan Dardanel 21’de Mertcan ile yüzde yüz golü kaçırdı. 25’te Ahmet Güney’in şutu Çanakkale kalecisinde kaldı. 30’da Ufukcan, Dardanel’in golünü attı. Ceza yayı dışından sağ ayağının içiyle plaseleyen Ufukcan ağları gördü: 1-0. Bu sonu başlangıcıydı.

 

ÜST ÜSTE GOLLER

İlk yarının uzatma dakikalarında bu kez sahneye çıkan Uğur, Batuhan’ın pasıyla bomboş ceza sahasına girdi, kalesinden çıkan İlker’in üzerinden aşırttı ve boş kaleye yürüye yürüye giderek golü attı: 2-0. maçın ikinci yarısında da bastıran Dardanel karşısında Derince’nin ipini hakem çekti. 55. dakikada Çanakkale penaltıyı kazandı ve Uğur kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü Derince ağılarına bıraktı: 3-0. İsmail son 5 dakikada sakatlandı, Deniz de kırmızı kart görünce, Derince maçı 9 kişiyle tamamladı.

 

Güncelleme: 01 Ocak 2018 12:00
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X