Eti Grup bu yıl da şampiyon!
28 Mart 2024 12:42

Eti Grup bu yıl da şampiyon!

Bu yıl 12.’sinin düzenlendiği Altın Kiraz Futbol Turnuvası sona erdi. Şampiyonluğu İSG Plus takımını 5-2 mağlup eden Eti Grup elde etti.

 

İSG 2-0’I YAKALADI

12. Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nın final gecesi birbirinden güzel görüntülere sahne oldu. Spor ve siyaset camiasının tanınmış isimlerinin bir araya geldiği gecede şampiyonluğu İSG Plus takımını 5-2 mağlup eden Eti Grup elde etti. Nefes kesen maçta İSG Plus önce Ümit Kahya ardından Aytekin’in golleri ile 2-0’lık avantajı yakaladı, ilk yarı da bu skorla sona erdi.

 

EKSİK OLMALARINA RAĞMEN GERİ DÖNDÜLER

Ancak ikinci yarıda sahada bambaşka bir Eti Grup vardı.  Kaleye çektiği uzaktan şutlarla fileleri havalandıran Eti Grup’ta Melih Öztorun attığı şık golle farkı 1’e indirdi. Aynı futbolcu gole giden Ümit Kahya’yı düşürdüğü için hakem Birtan Yavuz’dan kırmızı kart gördü ve Eti Grup sahada 6 kişi kaldı. Ancak eksik olmasına rağmen disiplinden taviz vermeyen Eti Grup, Erol Badiş, Ali Arslan ve Yaşar Aydın’ın golleri ile mücadeleyi 5-2 kazanmasını bildi.

 

ŞÖHRETLER MAÇI UNUTULMAZLAR ARASINA GİRDİ

Geçtiğimiz yılın şampiyonu olan Eti Grup bu yıl da kupayı kazandı ve turnuva tarihinde ilki gerçekleştirdi. Maçın ardından kupa törenine geçildi ve 1.  Eti Grup, 2. İSG PLus ve 3. Körfez İlçe Emniyet ile turnuvanın enlerine ödülleri takdim edildi. Bu karşılaşma öncesi ise Şöhretler maçı turnuvaya ayrı bir renk getirdi. Kocaelispor’un unutulmaz futbolcuları ile protokolünün mücadelesinde kazanan her zamanki gibi dostluk oldu. Özellikle İbriç ve Baturman eski günlerinden resital sundu.

 

Güncelleme: 28 Mart 2024 12:43
X