01 Ocak 2018 12:00

Derincespor duble peşinde

derince

Derincespor duble peşinde  

Sezonun ilk iki haftasında 4 puan toplayan Derincespor'da Cumartesi günkü Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları yarın sona erecek. Temsilcimizde hedef üst üste ikinci galibiyete ulaşmak. 

 

ens-kopya

 

RAİF'İN DURUMU BELLİ DEĞİL

3.Lig 2 Grup'taki temsilcimiz Derincespor sezonun ilk haftasında Tire 1922 deplasmanında 0-0 berabere kalmış, ikinci haftada ise sahasında Halide Edip'i son dakikalardaki golü ile 1-0 mağlup etmişti. 4 puan ile aynı puanlı Yeşil Bursa ve Düzcespor'un ardından grupta 3. sırada yer alan ekibimizde moraller yerinde. Zorlu Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları KEV Tesisleri'nde yarın sona erecek olan Derincespor'da Raif'in durumu maç saatinde belli olacak.

 

Başkan Şahin Çavuşoğlu antrenmanı izledi.

1

 

KIRAN KIRANA ÇİFT KALE

Önceki gün gerçekleşen antrenman ısınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başladı. Teknik Sorumlu Ali Asım Balkaya 15 dakika boyunca defans ve forvet oyuncularına karşılıklı maç yaptırdı ve hücum ve savunma çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın sonunda çift kale maça geçildi. Yarım saat süren maçtaki coşku ve özveri görülmeye değerdi. Antrenmanı Derincespor Kulüp Başkanı Şahin Çavuşoğlu da izlerken, cefakar başkan antrenman bitiminde futbolcular ve teknik heyet ile birlikte sohbet etti.

 

1

 

Güncelleme: 01 Ocak 2018 12:00
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X