Recep Durul: Bu mücadelenin içinden en iyi şekilde çıkacağız
12 Nisan 2024 13:10

Recep Durul: Bu mücadelenin içinden en iyi şekilde çıkacağız

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Giresun maçı öncesi yaptığı konuşmada”5 lig maçımız 1 de finalimiz var. Bu maçlardan namağlup çıkıp inşallah şampiyonluğu alacağız” dedi.

 

TAKIMIN VE CAMİANIN BAYRAMINI KUTLUYORUM

Başkan Recep Durul takıma hitaben yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Ülkemizin ve tüm Müslüman ülkelerinin manevi olarak birliktelik yaşadığı, güzelliklerin, kardeşliklerin pekiştiği, bağlarımızın güçlendiği bir bayram yaşıyoruz. İnşallah bundan sonraki bayramlarda mutlu bir şekilde, sağlık ve huzurla bir arada oluruz.

 

STRATEJİK BİR SÜRECE GİRDİK

Dünyada savaşların devam ettiği, felaketlerin olduğu bir coğrafyada bizlerin huzur içinde olmamız şanstır. Hep birlikte, ülke olarak daha iyi günlere geleceğiz. Camiamız da stratejik bir sürece girdi. Kendi içimizde yani ligde de bir mücadelemiz var. Bu mücadelenin içinden en iyi şekilde çıkacağız inşallah.

 

HEDEFİMİZDEN SAPMADIK

Biliyorsunuz ki sezon başında Engin başkanımız ile yola devam edildi, bu sürecin kalan bölümünde bayrağı taşıyoruz. Hedefimizden, amacımızdan sapmadık. Şehirdeki herkes, tüm dinamikler kenetlendi. Güzel bir yola girdik ve bu yolculukta önümüze çıkan engelleri tek tek aşacağız.

 

MORALİMİZ İYİ

Sahamızın 1 maç kapanması, okyanusta giderken karşımıza çıkan bir engel ve bir buzkıran gemisi gibi bunları kıra kıra gideceğiz. İyi bir çıkış yakaladık. Moralimiz iyi, inşallah bu enerji ve sinerji ile bu camia hak ettiği yere gelecek. 5 lig maçımız 1 de finalimiz var. İnanıyorum ki namağlup şekilde, tüm maçlarımızı alarak şampiyonluğa ulaşacağız.

Güncelleme: 12 Nisan 2024 13:12
X