Dinçel: Biz şehrimizle taraftarımızla bir bütünüz
18 Mart 2020 13:56

Dinçel: Biz şehrimizle taraftarımızla bir bütünüz

Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, camia olarak şampiyonluğu Fethiye Caddesi’nde kutlayacaklarını ifade etti.

 

KİMİLERİ ÇIKACAK KİMİLERİ DÜŞECEK... FUTBOLDA BUNLAR VAR

Sözlerine Alemdağ galibiyeti ile başlayan Dinçel şu şekilde konuştu: Alemdağ maçını alışık olmadığımız bir atmosferde oynadık. Sanki hazırlık maçı oynamış gibiydik. Bu tür maçlar serseri yani ne olacağı belli olmayan maçlardır. Rehavete kapılmamalıyız demiştim. Ama şartlar ne olursa olsun kazanmak zorundaydık, nitekim öyle de oldu. Rakibimiz geçen haftadan hasarlı ve sıkıntılıydı. Ligde kalmaya çalışıyorlar. Bu, takımların kaderi. Kimileri çıkacak, kimileri ise düşecek.

 

 

RÖLANTİDE OYNADIK... RAKİPLERİMİZİN BERABERE KALMASI DA İYİ OLDU

İlk yarı Mesut’un golü ile bitti. İkinci yarıda 80-90 aralığında Burak Süleyman’ın golleri ile maçı 3-0 bitirdik. Rakip bizi tehdit etmedi ama zaman zaman duran top zaman zaman da sürpriz çıkışlarla “Acaba” dedirtti. İdare ederek, rölanti bir şekilde, -nasıl olsa bu maçı alacağım- görüntüsü vererek hareket ettik ve maçı kazandık. En yakın iki rakibimizin berabere kalması ile de farklar 14 ve 15 puan oldu.  

 

 

BU İSTATİSTİKTEN ÖTÜRÜ DE ÇOK MUTLUYUM

Allah bize 16. galibiyeti nasip etti. 18 maçta 16 galibiyet serisi teknik adamlık kariyerimde ulaştığım en iyi maç başı galibiyet ortalamasıydı. Bu yüzden çok mutluyum. Önümüzdeki haftaki skorlara göre matematiksel olarak şampiyonluğumuz netleşebilir. Kalan süreci de keyifli bir şekilde bitiririz. Kemer maçında da alınan karar gereği ne yazık ki taraftarımızdan yoksun maça çıkacağız ama bir her zaman taraftarımızla, şehrimizle bir bütünüz. Buruk bir sevinç bizimkisi ancak insan sağlığı söz konusu olunca hepimiz kararları saygı ile karşılıyoruz. İnşallah Fethiye Caddesi’nde taraftarla takım bütünleşmesi olacak ve şampiyonluğu kutlayacağız.

 

Spor41

 

Güncelleme: 18 Mart 2020 14:24
YETKİNCAN GIDA
X