Dirençli, inatçı bir takım
03 Mart 2021 17:02

Dirençli, inatçı bir takım

İzmitli futbolcular Şahan Akyüz ve Onur Taha Takır’ın da yer aldığı, her maç rakiplerine direnç gösteren Niğde Anadolu Futbol Kulübü bu sezon oynadığı 24 maçta sadece 2 galibiyet elde etti. Sahasında Gümüşhane’yi 1-0 ile geçen İç Anadolu temsilcisi deplasmanda 3-2’lik mucizevi Hekimoğlu galibiyetine de sahip. Gol sorunu yaşayan Orta Anadolu ekibi son 4 maçtır rakip fileleri havalandıramadı.

 

SON 4 MAÇTIR GOL ATAMADILAR

17 puanla 17. sıradaki Niğde Anadolu, son 6 maçta ise sadece 1 gol attı. Toplam attığı 15 golle grubun en az gol atan takımı olan ve geride bıraktığımız hafta Çorum’dan puan koparan Niğde Anadolu, yediği 37 golle de grubun en çok gol yiyen beşinci takımı konumunda. Karşılaşmada Kocaelispor’un erken skor üretmesi şart. Çorum maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen stoper Recep Yemişçi maçtaki yerini alamayacak. Bu futbolcunun yerine Şahan Akyüz’ün oynaması bekleniyor.

 

Spor41

 

Güncelleme: 03 Mart 2021 17:05
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Karahan 10:58 - 04 Mart 2021

Buradan tüm futbolcu kardeslerime ve teknik ekibe sesleniyorum eğer Şampiyonluk yolunda bizde varız demek istiyorsanız bugün bu maçı almalısınız .Bunu önce kendiniz için, sonrada büyük Kocaelispor taraftarı için yapmak zorundasınız, mecbursunuz ,sorumlusunuz, Bu Şehrin bu büyük taraftarın üzerinizde hakkı var Şimdi bugün sahaya çıkın ve bu diyeti ödeyin .Başkada birşey söylemeyeceğim .Allah yardımcınız olsun .

0 Beğenmedim
X