Eleke, Lua Lua, Aksel ve Barış Alıcı
24 Ekim 2021 10:32

Eleke, Lua Lua, Aksel ve Barış Alıcı

Kocaelispor’un bu akşam konuk edeceği Gençlerbirliği son haftalardaki çıkışı ile dikkat çekiyor. Metin Diyadin’in talebeleri özellikle hızlı kanat oyuncularının sürüklediği ataklar ve Eleke’nin bitiriciliği ile sonuca ulaşıyor. Son 4 maçında 10 puan elde eden Ankara’nın kırmızı siyahlı temsilcisi hiç de kolay lokma olmayacak.

 

SON HAFTALARDA TOPARLANDILAR

Sezona istediği gibi başlayamayan Gençlerbirliği ilk 4 maçta sadece 1 puan topladı. Metin Diyadin çalıştırdığı takım, devam eden 4 maçtaki performansı ile dikkat çekiyor. Bu zaman diliminde Altınordu’yu 3-2 mağlup eden Gençler, Samsun deplasmanında 2-2 berabere kaldı, sahasında Boluspor’u 1-0 mağlup ederken son maçında Balıkesir’i deplasmanda 2-0 ile geçti.

 

SON İKİ MAÇTA SAVUNMALARI KENDİNE GELDİ

Gençlerbirliği’nin özellikle ofans hattı çabuk ve diri bir görüntü ortaya koyuyor. Eleke, Aksel ve Lua Lua üçgeninde rakibe fazla hareket alanı bırakılmaması gerekiyor. Ligde 3 golü bulunan Nijeryalı Eleke, Aksel’in derin toplarına atak yapabiliyor ve kanat forvetler Lua Lula ile 3 gollü Barış Alıcı’nın kenar ortalarında toplara güçlü çıkabiliyor. Yine merkezden dikine hamle yapabilen Sandro Lima da dikkat edilmesi gereken isimlerden. 8 maçta 13 gol yiyen Başkent ekibi son iki maçta ise kalesini gole kapadı.

 

Spor41

 

 

İLK 4 HAFTA

Gençlerbirliği

2 - 4

Eyüpspor

Adanaspor

0 - 0

Gençlerbirliği

Gençlerbirliği

0 - 3

Manisa FK

MKE Ankaragücü

2 - 0

Gençlerbirliği

 

SON 4 HAFTA

Gençlerbirliği

3 - 2

Altınordu

Samsunspor

2 - 2

Gençlerbirliği

Gençlerbirliği

1 - 0

Boluspor

Balıkesirspor

0 - 2

Gençlerbirliği

 

Güncelleme: 26 Ekim 2021 16:07
X