Engin Koyun: Çok güzel bir duruş sergiledik
11 Şubat 2023 13:44

Engin Koyun: Çok güzel bir duruş sergiledik

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Kahramanmaraş’a gönderilen yardım sevkiyatı öncesi Nokta Gazetesi’ne bilgi verdi. Başkan Engin Koyun, Kocaelispor Kulübü olarak şuurlu bir duruş sergilediklerini ifade etti.

 

EN İYİ BİZ ANLARIZ

Deprem şehrinde yaşayan birisi olarak, depremzedeleri en iyi anlayacak şehir olduklarını ifade eden Engin Koyun şu şekilde konuştu: Yüzyılın en büyük felaketini yaşıyoruz. Tabii ki çok üzgünüz. Depremi bizzat yaşayan bir şehir olduğumuz için Kahramanmaraş ve diğer illerdeki vatandaşlarımızı en iyi biz anlarız.

 

OTOBÜSÜMÜZ EMİRLERİNDEYDİ

Kocaelispor olarak bir nebze de katkımız olsun istiyoruz. Yaralarına az da olsa merhem olursak ne mutlu bize. Desteklerinden ötürü Kocaeli’de yaşayan tüm insanlarımıza, taraftarımıza teşekkür ediyorum. İyi bir dayanışma söz konusu. Kardeşlik en üst düzeyde. Nasip olursa Kocaelispor otobüsümüzü de deprem bölgesine göndereceğiz. Otobüsümüz  depremzedelerimizin emrindeydi.

 

ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN

Kulübümüze yakışan bir taleple Kahramanmaraş’a gittik. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi de tebrik ediyorum. Tüm kulüp şuurlu bir duruş sergiledi. Sarıyer maçının primlerinin tamamını bağışladılar. Sabahtan beri Beykan, Samed Ali ve Tayfun buradalar. Kolilerin düzenlenmesinden taşınmasına kadar yardımcı oldular. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. Rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın.

 

Spor41

Güncelleme: 11 Şubat 2023 13:49
X