01 Ocak 2018 12:00

Erzin'i düşünüyoruz, gözlerimiz açık!..

erzin

Erzin'i düşünüyoruz, gözlerimiz açık!.. 

Erzinspor ile pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelen Kocaelispor'da hazırlıklar Vin-San Tesisleri'nde dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Bugün Adana'ya hareket eden Yeşil Siyahlılar sorunsuz bir şekilde Erzin'e vardı ve maç saatini beklemeye başladı. Geçen haftaki 18'den tek değişiklik yapıldı ve Şenol'un yerine Mehmet Avcı 18'e alındı. Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız'ın Hatay'da da Cizrespor maçındaki 11'i sahaya süreceği tahmin ediliyor.

 

TAM SAHADA ÇİFT KALE MAÇ YAPILDI

Kocaelispor'da Erzin hazırlıkları dün de devam etti. Isınma koşusu, ısınma hareketleri, koordinasyon ve tam sahada çift kale maçın yapıldığı çalışmada futbolcular son derece istekliydi. Özgür Sürekçi takımdan ayrı Kulüp Masörü Ali Arslan denetiminde çalıştı. Kaleciler ilk bölümde Kaleci Antrenörü Hikmet Batur'un kontrolünde çalışırken, ikinci bölümde maça dahil oldu. Teknik adam Ümit Metin Yıldız özellikle kanat organizasyonları ile ilgili detaylı çalışma yaptı.

 

A TAKIM FARKLI KAZANDI

Yıldız'ın Erzin karşısında da Yusuf, Kadir Gezer, Kadir Öge, Murat Başak, Erol, Sefa, Mesut, Burak Süleyman, Hamza, Sinan ve Oğuzhan 11'i ile çıkması bekleniyor. Bugün de (Cuma) çalışacak olan futbolcular yarın kahvaltının ardından Hatay'a hareket edecek. Öte yandan önceki gün oynanan maçta A Takım, U-19 takımını 8-1 mağlup etti.

Güncelleme: 01 Ocak 2018 12:00
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X