Gökhan Değirmenci 36’yı devirdi!
21 Mart 1989 doğumlu Kocaelispor’un file bekçisi ve kaptanı Gökhan Değirmenci, 37. yaşına girdi.
$ Dolar 44,2606 %0,01
€ Euro 51,2618 %-0,05
£ Sterlin 58,9022 %-0,64
Altın $4.497,05 %-3,28
Gümüş 96,47 %-6,89

Ferhat Ertukuş: Zor görev şimdi başladı
Kocaelispor’un genç stoperi Ferhat Ertukuş, akademi ligi ile profesyonel lig arasındaki farkın fazla olduğunu ancak hazırlık maçlarında aldıkları süreyi kötü değerlendirmediklerini belirtti.
BENCE ÇOK SIRITMADIK
Çok çalışmaları gerektiğinin altını çizen Ferhat şu ifadelere yer verdi: Sezon başında da demiştim. Çok çalışıp A Takıma çıkmak istiyorduk. Bunu başardık ve asıl şimdi zor olan görevi yerine getirmeye gayret ediyoruz. Geçen sezon akademi liginde oynadım ve bu yıl profesyonel bir ortam içine girdim. Arada baya fark ama çok da sırıtmadığımızı düşünüyorum.
GERÇEK BİR BABA, AĞABEY GİBİLER
Yönetimimiz, teknik ekibimiz, ağabeylerimiz bu anlamda bize çok yardımcı oluyorlar. Onur’un da dediği gibi, aile ortamı içindeyiz. Hocalarımız baba, ağabeylerimiz gerçekten bir ağabey gibi bize yaklaşıyor. Kendimizi çok rahat hissediyoruz. Hedefimiz tabii ki üst ligler. Kocaelispor bu ligleri hak etmiyor. Çok çalışacağız ve hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Spor41