Gökmen Taşdelen: Süper Lig’de de kalıcı bir Kocaelispor olmalı
21 Nisan 2025 16:39

Gökmen Taşdelen: Süper Lig’de de kalıcı bir Kocaelispor olmalı

16 yıl sonra gelen Süper Lig başarısı tüm kenti sevince boğdu. Ancak şehir temkinli ve Süper Lig’de de kalıcı bir kulüp istiyor.

 

TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan saygın iş insanlarından Gökmen Taşdelen, Kocaelispor Kulübü kalıcı olması gerektiğinin altını çizdi. Desteklerinden ötürü Hodri Meydan Dernek Başkanı Kerem Erman’dan plaketini alan Taşdelen şu şekilde konuştu: Öncelikle Kocaelispor’un karanlık günlerinden bugünlere dönüş yapmasında kim emek sarf ettiyse herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.

 

HAYAL GERÇEK OLDU

Düşünseniz dipsiz bir kuyudasınız, her yeriniz karanlık, çaresizsiniz ancak küçük bir ışık gördünüz ve buradan bir hayal kurup o hayali gerçekleştirdiniz. Amatörden Süper Lig’e mottosu herkese ibret ve örnek olmalı. Kocaelispor taraftarı bu sürecin her yerindeydi ve bu kulübünü köy köy, mahalle mahalle destekledi. Ancak benim isteğim, Kocaelispor’un Süper Lig’de de kalıcı olmasıdır. Bu anlamda başkanların ve yöneticilerin hassas davranması gerekmektedir.

Güncelleme: 21 Nisan 2025 17:43
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Ali Fuat 21:32 - 21 Nisan 2025

Çok doğru bir tespit ???????? saygılar

0 Beğenmedim
BENZER HABERLER
X