Gözler Bayram’da!
15 Haziran 2021 01:40

Gözler Bayram’da!

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, Bayram Olgun ile yaşanan krizi masaya yatırdı. Başkan Engin Koyun “Bayram takımda kalmak istemezse kendisine zorluk çıkarmayacağız” dedi. Şimdi tüm gözler Bayram’a çevrildi. Deneyimli file bekçisinin vereceği karar merakla bekleniyor.

 

KENDİSİNDEN MEMNUNUZ

Bayram’ın önceki gün sosyal medya hesabından Kocaelispor’u takibi bırakması ve biyografisinden de çıkarması bir sorun olduğu düşüncelerini de beraberinde getirdi. Başkan Engin Koyun, Bayram konusuna şu açıklamayı getirdi: Bildiğiniz gibi Bayram bizim ikinci kaptanımız. Bayram'ın Kocaelispor’a emeği çok fazla. Kendisinden memnunuz ve ilişkilerimizde de her hangi bir sorun yoktu.

 

İYİLİKLER YAPTIK, YİNE YAPARIZ

Kulübün menfaatleri önceliğimizdir. Her kuruşun hesabını yapmak zorundayız. Bayram kardeşimizle sözleşme yapmışız. Orada da her şey yazılı. Bizden iyileştirme istedi. Dedik ki “Bu şekilde sözleşmesi olan sadece sen değilsin” dedik. Zaten biz böyle futbolcularımıza ekstra iyilikler yaptık, yine de yaparız.

 

ÇOK DUYGUSAL DAVRANDI

Ancak Bayram’un Kocaelispor'u takipten çıkması doğru değildi. Çok duygusal davrandı. Kocaelispor büyük bir camia ve herkesin kendince sorumlulukları var. Herkese hakkını veriyoruz. Dediğim gibi, Bayram’ın bize emekleri çok fazla. Bayramla sözleşmemiz devam ediyor ve başka bir kulübe giderse de gerekli olan şartlar dahilinde kendisine zorluk çıkarmayız.

 

Spor41

 

Güncelleme: 15 Haziran 2021 01:42
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X