Çorum ile Göztepe ekmeğimize yağ sürdü!
27 Ocak 2024 18:38

Çorum ile Göztepe ekmeğimize yağ sürdü! "1-1"

1. Lig’de haftanın maçında iki iddialı takım Çorum Futbol Kulübü ile Göztepte, Çorum’da karşılaştı. Karşılaşma 1-1 sona ererken bu beraberlik Altay maçı öncesi Kocaelispor’un da işine geldi.

İKİSİ DE ÇOK FORMDA

Serkan Özbalta’nın takımın başına geçmesi ile ciddi bir çıkış yakalayan Çorum Futbol Kulübü son 7 maçta 6 galibiyet 1 de beraberlik elde ederek Göztepe karşısına çıktı. Göztepe ise Stoilov’dan sonra son 15 maçta 11 galibiyet elde ederek ikinci sıraya kadar yükseldi. İki rüzgarı arkasına alan takımın maçında ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

 

YENİ TRANSFERDEN HARİKA GOL!

Tempolu ancak orta sahada bol bol basit top kayıplarının yapıldığı maçın ikinci yarısında sezonun en güzel gollerinden birisine imza atıldı. 46’da Göztepe’nin yeni transferi Ramon Pascal yaklaşık 30 metreden kaleye harika bir şut çekti. Hasan Hüseyin Akınay biraz önde kaldı ve top üst direğe çarpıp ağlara gitti. “0-1”

 

ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Golden 7 dakika sonra Göztepe savunmasında Ogün’ün geri pası kısa düştü ve Geraldo araya girerek kaleci Arda’nın top ile kendisini kurtararak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. “1-1” Karşılıklı atakların yapıldığı maçın 90. dakikasında oyuna sonradan giren Verheydt müsait pozisyonda topu dışarıya gönderdi. 90+3’te Göztepe’de Kubilay Kanatsızkuş inanılmaz bir pozisyonu değerlendiremeyince maç 1-1 sona erdi.

Güncelleme: 27 Ocak 2024 18:40
X