Giresun, bu gençlerle gurur duymalı! “0-0”
04 Şubat 2024 23:02

Giresun, bu gençlerle gurur duymalı! “0-0”

1. Lig’de 21. haftanın son maçında Serhat Güller’in çalıştırdığı Giresunspor sahasında lider Arda Turan’ın çalıştırdığı Eyüpspor ile 0-0 berabere kalırken, Karadeniz temsilcisi uzatmalarla birlikte 101 dakika boyunca inanılmaz bir direnç gösterdi.

OTOBÜS, KAMYON, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, NE VARSA ÇEKTİLER

Giresun Çotanak Stadı’nda oynanan maçın başından sonuna kadar oyunu kontrol eden ve yönlendiren Eyüpspor ummadığı ve direnç gördü. Prince Ampem, Bruno, Regattin, Recep Niyaz, ikinci  yarıda da Mustafa Pektemek ve Sestar ile çok sayıda gol fırsatı yakalayan İstanbul ekibi önce kaleci Erkan, ardından kaleye otobüsü çeken Giresunlu futbolcuları geçemedi.

 

AĞLARI HAVALANDIRDILAR, AMA?

Maçın 90+6. dakikasında top Mustafa Pektemek’ten dışarıya çıkmasına rağmen hakemler pozisyonu süzemedi ve Eyüp lehine korner kararı verdi. Maç boyunca ceza sahasına 50’den fazla orta saha yapan Caner’in kullandığı köşe vuruşunda Mustafa’nın kafasından seken top Sinan Gümüş’ün avucuna temas etti ve Robin Yalçın’a geldi. Robin yakın mesafeden topu ağlara gönderdi ve Eyüpsporlu futbolcular büyük bir sevinç yaşadı.

 

AHMET KUTUCU VE FREDY YOK, EYÜP DE YOK!

VAR Hakemi Alper Ulusoy, maçın hakemi Ömer Faruk Gültekin’i VAR’a çağırdı. Gültekin, VAR’dan pozisyonu izledi ve Sinan Gümüş’ün elle oynamasını tespit ettikten sonra golü iptal etti. Kalan sürede gol olmadı ve mücadele 0-0 sona erdi. Böylece Kocaelispor ile Eyüpspor arasındaki puan farkı 7’ye indi. Eyüp temsilcisi Ahmet Kutucu ve Fredy’nin yokluğunda puan kaybı yaşamaya devam etti. Tüm ülke, Giresunsporlu genç futbolcuları mücadelelerinden ötürü tebrik etti.

 

Güncelleme: 04 Şubat 2024 23:04
X