Kocaelispor, Adana mesaisinde!
03 Şubat 2024 12:01

Kocaelispor, Adana mesaisinde!

Kocaelispor bugün Adanaspor’u konuk edecek. Kocaeli Stadı’ndaki maç saat 16.00’da başlayacak. Yeşil siyahlılarda Oğuz Ceylan dışında eksik yok. Hedef mutlak 3 puan!

 

SAAT 16.00’DA BAŞLAYACAK

Son maçında Altay’ı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek puanını 39’a çıkaran ve Göztepe ile ikinciliği paylaşan Kocaelispor 21. maçında 20 puanla 14. sırada yer alan Adanaspor’u konuk edecek. Kocaeli Stadı’ndaki maç bugün (Cumartesi) saat 16.00’da başlayacak. Yeşil siyahlılarda hazır olmayan Oğuz Ceylan dışında eksik bulunmuyor.

 

SAĞLAM UYARDI

Kocaelispor’da teknik kadro ve futbolculara hafta içinde hayli yüklü bir ödeme yapıldı ve takım tam olarak Adana maçına adapte edildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Altay maçındaki etkisiz oyunun kendilerine yakışmadığını futbolculara aktarırken kendi saha ve seyircileri önünde güçlü bir oyunla galibiyet alınması için herkesin yükü paylaşması gerektiğini vurguladı.

 

MUHTEMEL 11

Kadroda ise çok değişiklik beklenmiyor. Kalede Gökhan, savunmada Mehmet Yılmaz, Atila, Emir, Yusuf Abdioğlu, önlerinde Vukovic ve Yusuf Cihat, sağda Şeydayev ya da Barış, solda Beridze, forvete yakın bölgede Candeias, ileride ise Tanque 11’i ile sahadaki yerini alması bekleniyor. Yeni yabancıları ile birlikte geçiş oyunlarını iyi yapan Adanaspor da hafta arasında teknik direktörlüğe Kemal Kılıç’ı getirdi ve turuncu beyazlılar yeni hocası ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor.

 

DİĞER MAÇLAR

21. hafta Sakarya – Bandırma maçı ile başladı ve yeşil siyahlılar Roshi’nin kafa golü ile Bandırma’yı 1-0 mağlup etti. Bugün saat 13.30’da Keçiörengücü, Bolu’yu konuk ediyor, saat 19.00’da Göztepe ile Altay’ı ağırlıyor. Yarın 13.30’da Erzurum’un rakibi Şanlıurfa olacak. Tuzla, Manisa ile İstanbul’da karşılaşacak. 16.00’da Gençlerbirliği – Çorum ve 19.00’da da Giresun – Eyüp maçları ile hafta tamamlanacak.

Güncelleme: 03 Şubat 2024 12:03
X