Kocaelispor bu süreci atlatmak zorunda
26 Ocak 2024 21:36

Kocaelispor bu süreci atlatmak zorunda

TFF Kulüp Lisans Kurulu Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan 2024 - 2025 Futbol Sezonu kulüp lisans başvurularının kabulü ve değerlendirilmesinde kullanılacak olan Kulüp Lisans Başvuru Dosyaları, TFF'nin resmi web sitesi www.tff.org'da yayınlanarak yürürlüğe girdi.

 

4 LİG İÇİN UYGULANACAK

Kulüplerin sportif, futbol sosyal sorumluluk, altyapı, hukuki, mali ve personel & idari yapısını daha sağlam ve şeffaf hale getirebilmeyi amaçlayan Kulüp Lisans Sistemi; Trendyol Süper Lig, Kocaelispor’un yer aldığı Trendyol 1. Lig, Belediye Derincespor’un yer aldığı TFF 2. Lig ve Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde yer alan kulüplere uygulanacak.

 

MAYIS’IN 3. HAFTASI AÇIKLANACAK

Kulüpler, Mart ayının son iş gününe kadar başvurularını yapabilecek. Nisan ve Mayıs aylarında kulüplerin başvuruları değerlendirilerek en geç Mayıs ayının 21. gününde UEFA Lisans kararları ve 1. Aşama Ulusal Lisans kararları açıklanacak. Özellikle gelir gider dengesinin yanı sıra Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterler üzerinden ulusal bazda denetlenen kulüpler mali yapılarının uygunluğuna göre lisanslarını alabilecek.

Güncelleme: 26 Ocak 2024 21:39
X