Kocaelispor’a Gambiyalı 18’lik santrafor geldi
31 Ocak 2024 11:29

Kocaelispor’a Gambiyalı 18’lik santrafor geldi

Kocaelispor bir yandan 8 numara transferi ile ilgili çalışmalarını sürdürürken diğer yandan gelecek adına yatırımlık futbolcularla ilgileniyor.

 

8 NUMARA İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yeşil siyahlılarda gündemdeki Abdülkadir Parmak, Süper Lig takımlarından Hatayspor ile anlaştı, Hatayspor’daki Boudjemaa ise yeşil siyahlıların gündeminde yer alıyor. Sezonun ilk yarısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve ikinci yarı itibari ile sonradan oyuna girmeye başlayan futbolcu ile ilgilenilmeye devam ediliyor.

 

ARALIK 2005 DOĞUMLU

Öte yandan Kocaelispor genç ve gelecek vaat eden Afrikalıları İzmit’e getirmeye devam ediyor. Gambiyalı santrfor Sheriffo Bojang da şehre geldi. Aralık 2005 doğumlu santrafor Kocaelispor’a önerilmişti. Futbolcu bugün Vinsan Tesisleri’ne gelecek ve bir süre futbolcu A takım antrenörleri tarafından yakından takip edilecek.

 

BEŞİKTAŞ, SAKARYA VE BANDIRMA’NIN İLGİSİ VAR

Herhangi bir maliyeti bulunmayan ancak çok iyi referanslarla önerilen futbolcu için Beşiktaş izleme ekibinden olur alındı ve futbolcu geçtiğimiz yıl İstanbul’a davet edildi. Ancak siyah beyazlı kulübün 12. yabancısını alması ile Bojang transferi gerçekleşmedi. Bu futbolcu için Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile iletişime geçildi Sağlam da futbolcunun takip edilmesine yeşil ışık yaktı. Öte yandan Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı ile Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu’nun da 18 yaşındaki santrafor için harekete geçtiği gelen haberler arasında.

 

 

Güncelleme: 31 Ocak 2024 11:31
X