Hamza: Rakibin oyununu görünce 1 puana üzüldük
12 Mart 2019 15:35

Hamza: Rakibin oyununu görünce 1 puana üzüldük

Kocaelispor’da kaptan Hamza Mutlu, Bağcılarspor maçının ardından net konuştu ve “Şampiyon olmak istiyorsak, Bayburt’u Bayburt’ta yeneceksin” dedi.

 

MAÇ ÖNCESİ KONUŞTUK

Kaptan, İstanbul deplasmanında alınan 1 puanın yorumunu şu şekilde yaptı: Açıkçası maçtan önce Bayburt’un bizi alakadar etmemesi, Bağcılar’ı mutlaka mağlup etmemiz gerektiğini konuştuk. Ortada bir maç oldu, üstünlüğü elimize aldığımız süreçte öne geçtik. Soyunma odasına girmeden, hiç baskı yokken golü yemememiz, akıllı olmamız ve ikinci yarıya skor olarak önde başlamamız gerekirdi.

 

KARACABEY DE İŞİN İÇİNDE

İkinci yarıda ortada bir maç oldu. Ofsayt nedeni ile sayılmayan bir gol var, Burak Süleyman’ın pozisyonu var. Bize göre penaltıydı. Rakibe net bir pozisyon vermedik ama rakibi gördükten sonra şu maçta 3 puanı alamamamız açıkçası üzdü. Olumlu tarafı ise farkı 5’e indirmemiz oldu. Çok iyi hazırlanıp evimizdeki iki maçı da kazanmalıyız. Sonra ise şampiyonluk istiyorsanız Bayburt’u Bayburt’ta yeneceksiniz. Ancak işin içine Karacabey de girdi. Kalan maçlarda çok dikkatli olmalıyız.

 

Spor41 

Güncelleme: 12 Mart 2019 15:39
YETKİNCAN GIDA
X