01 Ocak 2018 12:00

Harbişspor rekor kırarak finallere kaldı..!

harbişspor

Harbişspor rekor kırarak finallere kaldı..!

Futbolda Genç Kızlar Türkiye şampiyonası 2. tur grup maçlarında fırtına gibi esen Harbişspor, Eskişehir'i fethetti ve rekor kırarak İzmit'e döndü.

 

62 GOLLE FİNALLERE..!

Altın kızlarımız 2. tur grubunda oynadığı 3 maçta toplam 24 gol attı ve kalesinde sadece 2 gole izin verdi. İlk tur grup maçlarında da 38 atıp hiç gol yemeyen temsilcimiz, 2. tur son maçında Sivas Gazi Lisesi'nin ikinci yarıda sahaya çıkmamasına karşın Türkiye finallerine tam 62 gol atarak kaldı. Genç kızlar şampiyonasında rekorları alt üst eden Kırmızı Lacivertliler, Kocaeli'nin adını yine en iyi şekilde duyurmayı başardı.

 

KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADILAR

Harbişspor ilk maçında  grubun dişli takımı Konak Belediyespor'u 5-0 mağlup etmesini bildi. İkinci maçında Denizli Pamukkale Üniversitesi'ni 13-2 mağlup eden ve gruptan lider çıkmayı garantileyerek Türkiye finallerine gitmeye hak kazanan temsilcimizde bu maçın golleri Sümeyra (4), Ece (3), Ebru (2), Yeşim, Sude, Sare ve İrem'den geldi. Eskişehir Hasan Doğan Stadı'nda 3. maçına çıkan Harbişspor, Sivas Gazi Lisesi karşısında mücadelenin ilk yarısını 6-0 önde tamamladı.

 

ARMAĞAN OLSUN

Ancak rakip takım ikinci yarıya çıkmak istemeyince Harbiş'in kızları maçı 6-0 tamamlamak zorunda kaldı. Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına giren rekortmen kızlarımızın başkanı Adnan Zorer yaptığı açıklamada "Şehrimize grup şampiyonu olarak döndük. Hocamı ve sporcularımı kutluyorum. Finaller, Kocaeli'mize ve Gölcük'ümüze armağan olsun" dedi. Finallerin hangi ilde ve ne zaman oynayacağı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Güncelleme: 01 Ocak 2018 12:00
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X