01 Ocak 2018 12:00

Hilal ablalarından Harbişspor'a destek

hilal

Hilal ablalalarından Harbişspor'a destek

Orta okul okuduğu dönemde Amasya'dan İzmit'e gelen ve eğitimine burada devam eden Milli yıldız Hilal Başkol, Türkiye finallerinde mücadele eden Harbişspor'a destek verdi.

 

HASAN ALEMDAR'IN KEŞFİ

Hasan Alemdar'ın yaptığı girişimler sonucu yıllar önce Gölcükspor'a kazandırılan ve Kırmızı Siyahlı ekipte parlayan Hilal, Gölcükspor'un yanında Derincespor ile de sayısız şampiyonluklar yaşadıktan sonra 3 sezon önce ülkenin en iyi kadın futbol takımı Konak Belediyespor'a transfer oldu. Golcü futbolcu, kentimizin temsilcisi Harbişspor'u İzmir'deki finallerde yalnız bırakmadı.

 

İZMİT'E GELİYOR

Konak ekibi ile de Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giyen Hilal'in ziyareti Harbişporlu futbolculara moral verdi. Hilal "Hayatımın en güzel günleri İzmit'te geçti. Hasan hocamın destekleri ile bugünlere kadar geldim. İzmit'i çok seviyorum. İnşallah öğretmenlik hayatıma İzmit'te devam edeceğim. Bunun için çalışıyorum."dedi ve Harbişspor'un hem yıldız hem de genç takımları ile Türkiye şampiyonlukları kazanacağına inandığını ifade etti.

 

Güncelleme: 01 Ocak 2018 12:00
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X