İyi yoldayız “0-0”
19 Nisan 2023 09:53

İyi yoldayız “0-0”

3. Lig 1. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Belediye Derincespor sezonun 27. maçında kendisi gibi Play-Off mücadelesi veren Belediye Kütahyaspor’u konuk etti.

Nokta TV’den yayınlanan mücadelede iki takım da önemli fırsatları harcarken karşılaşma başladığı 0-0 sona erdi. Maçın kader adamı 90+6. dakikadaki kurtarışı ile Derince ekibinin kalecisi Volkan Mert Korkmaz’dı.

 

İLK YARIDA POZİSYON KISIRLIĞI

Derince Stadı’nda oynanan maça iki takım da kontrollü başladı. Özellikle sağ kanatlardan etkili olmak isteyen Derince ve Kütahya ekipleri fileleri havalandıramadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise iki takım da pozisyonlar buldu. 49’da Kütahya temsilcisi Bilal Şeflek ile mutlak bir gol kaçırdı. Derince ekibinde oyuna ikinci yarıda giren Kubilay ve Alihan Bel ile gole yaklaştı.

 

MUTLAK KURTARIŞ

Maçın kader anı 90+6’da gerçekleşti. Alihan bir türlü topu takım arkadaşlarına atmadı ve kaybetti. Savunmadan uzun gönderilen top kafalardan sekti Yusuf Atasoy topla birlikte ceza sahasına kadar sokuldu. Kaleci Volkan Mert ile karşı karşıya kalan Yusuf’un vuruşunda Volkan kalesinde büyüdü ve mutlak bir kurtarışa imza attı.

 

ORDU’NUN HAFTASI

Pozisyonun ardından maç başladığı gibi sona erdi. Cumartesi mesaisinde Mersin ve Karşıyaka berabere kaldı, Nevşehir sahasında Elazığspor’a 3-2 yenildi. Ordu deplasmanda Şile’yi devirdi ve son derece kazançlı bir haftayı geride bıraktı. Bu beraberlikle puanını 47’ye çıkaran ekibimiz haftayı beşinci sırada tamamladı ve yenilgisizlik serisini 10 maça çıkardı. Sarı lacivertliler çarşamba günü Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak, pazar günü iç sahadaki rakip ise Nevşehir olacak.

 

Güncelleme: 19 Nisan 2023 09:54
BENZER HABERLER
X