Kafaminatör Batu, takımı krizden çıkardı!
Kocaelispor’un 3-0’lık Velimeşe deplasman galibiyetinde takımı olası krizden çıkaran ve attığı harika kafa golü ile hem arkadaşlarını hem de oyunu rahatlatan Taha Batuhan Yayıkcı, kapanan takımlara karşı duran topların önemine vurgu yaptı.
GOLDEN SONRA TOPU İSTEDİĞİMİZİ GİBİ YÖNLENDİRDİK
İkinci yarıdaki atak futbolun karşılığını aldıklarını belirten başarılı stoper şu şekilde konuştu: Rakibimiz kapalı bir oyun oynadı. Açmakta zorlandık. Pek pozisyon bulamadık ama topun bizde kalmasını sağladık. Özellikle ikinci yarıda atak oynadık ve çok şükür attığım golle rakibin kilidini açtık. Oyunun kontrolünü elimize iyice geçirdik ve topu istediğimiz gibi yönlendirdik. 3 puanı 3 golle aldık.
EMİN ADIMLARLA HEDEFE ULAŞACAĞIZ
Bu tür kapanan takımlara karşı duran toplar önemli. Velimeşe’nin kilidini de bu şekilde açtık. Bir önceki antrenmanda buna yani kenar toplara çok çalıştık. Çok şükür maçta bana nasip oldu, bunun için çok mutluyum. Pazar günü yine çok önemli bir maçımız var. Ankara Demirspor ile 6 puanlık bir mücadeleye girişeceğiz. Maç maç giderek, emin adımlarla hedefimize ulaşmak için mücadelemize devam edeceğiz.
Spor41