Kaleci Ercüment: Ben ikisine de varım
Kocaelispor’un deneyimli kalecisi Ercüment Kafkasyalı pandemi sürecinin kendisi için nasıl geçtiğini ifade etti. Ercüment, liglerin devam edip etmeyeceğine dair düşüncesini de “Ben ikisine de varım” diyerek yanıtladı.
ÇOK SIKILMIŞTIK
Başarılı kaleci salgın sürecinde evlerde çok sıkıldıklarını belirtti ve şu şekilde konuştu: Tabii ki kolay geçmedi. Herkes evlerine kapandı ve çok sıkıldı. Bir an önce kendimizi sahaya atmak istedik çünkü yeşilin içi bambaşka. TFF’den çıkacak olan net kararı bekliyoruz. Bunu şekillendirebilirsek ona göre adaptasyon sağlayabiliriz. Ben liglerin devam edip etmemesi konusunda ortada duruyorum.
BUNLAR BU İŞLERDE VAR
Evet, seyahat edilecek, havalar sıcak olacak. Şu var. Süper Lig’de sezon Ağustos’un ilk haftasında açılıyor. Bizler de sıcak bir takvimde resmi maçlarımıza başlıyoruz. Bu andaki süreç belki biraz uzun ancak futbolda bunlar var. Bu sezonun ilk maçını bildiğiniz gibi Payas ile deplasmanda oynadık. 40’derece ve aşırı nemde ayakta durmaya çalıştık. Gerçek olan şu ki saha içinde kazanılmış bir oyunun ardından kupa kazanmak bana daha anlamlı geliyor.
Spor41