
Kaptan Ege Bilim: Sırada İzmir'deki kupa var
Kocaelispor’un U-19 takım kaptanı ve Futsal A Milli Takımı’nın da futbolcularından Ege Bilim, İzmir’de düzenlenecek finaller öncesi iddialı konuştu ve sezonu çifte kupa ile tamamlamak istediğini söyledi.
SÜRE BULDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM
Keçiörengücü ile oynanan sezonun son maçında sahaya çıkan ve şampiyonluk kutlamalarında podyumda yer alan 19 yaşındaki solak orta saha oyuncusu Ege Bilim, kaptanlığını yaptığı U-19 takımı ile bir şampiyonluk daha yaşamak istediğini söyledi. Şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını belirten kaptan Mustafa Ege Bilim şu şekilde konuştu: Şehrin 16 yıllık Süper Lig hasreti sona erdi. Ben de son maçta süre buldum. Mutluyuz ve gururluyuz. Kutlamalar çok güzel ve özeldi. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şimdi o defteri geride bıraktım. U-19 ile İzmir’de alacağımız bir kupa var. Allah’ın izniyle iyi mücadele edip, iyi oynayarak o kupayı şehrimize getirmek istiyoruz.
BİZİM NE YAPACAĞIMIZ DAHA ÖNEMLİ
Hepimiz çok iyi çalışıyoruz ve çok formadayız. Büyük emek veriyoruz ve bu emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz. Son kalan8 takımın hepsi birbirinden güçlü. Rakipten ziyade bizim ne yapacağımız önemli. Oyunumuzu sahaya yansıttığımızda kupayı alacağımıza eminim. Bu takımın kaptanı olmak gurur verici. Burada bir aile ortamı var. Hedefe ulaşacağımıza olan inancımız tam” dedi.
KARARI HOCALARIMIZ VERECEK
Kendimi süper Lig’e hazırlamaya çalışıyorum. Tabi ki burada karar verecek olan hocalarımız. Eğer burada kalmayacaksak da şehrimizi farklı kulüplerde en iyi şekilde temsil etmek isteriz. Türkiye Futsal Milli Takımı bu Temmuz’da Avrupa Şampiyonası’na katılacak. Bir aksilik olmazsa orada olacağım ve futsalda jübilemi yapacağım. İnşallah orada da kupa kaldırmak tarihe geçmek nasip olur.
- Toplam 1 yorum

Fenli 02:12 - 19 Mayıs 2025
HELÂL olsun koçum sana konuşmalarında 40 yıllık profesyonel futbolcu gibi okulumuzun gururu.