01 Ocak 2018 12:00

Kar "TEPE" ledi..! 2-0"

kartepe

Kar "TEPE" ledi..! 2-0"

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, öğretmenlerimiz için armağan ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü Erkekler Voleybol Turnuvası'nda Kartepe İlçe Karması, Karamürsel İlçe Karması'nı 2-0 mağlup etti ve son 4'e adını yazdırdı.

 

Etkili oyunculara sahip olmasına karşın Kartepe'ye 2-0 mağlup olan Karamürsel kürsü şansını kaybetti.

karamursel-ilce-karmasi-kopya

 

ŞAMPİYON HASAN GEMİCİ DE OYNANDI

Olimpiyat Şampiyonu Hasan Gemici Spor Salonu'nda oynanan ve Serap Kuka ile Müjgan Sevgier hakem ikilisinin yönettiği müsabakaya Karamürsel ekibi Tahir Vurader, Tezcan Avcı, Ahmet San, Atilla Yıldız, Metin Erbay ve Fuat Uzunca ilk 6'sı başlarken, Kartepe ise Selim Balaban, Korhan Güler, Serkan Kılıç, Ahmet Kahraman Akman, İmam Karacık ve Mehmet Alagün ilk 6'sı ile parkeye çıktı. Çekişmeli geçen maçın setlerini 25-18 ve 25-19 kazanan Kartepe İlçesi son 4'e kaldı.

 

Kartepe - Karamürsel maçında iki takım sporcuları da şık sayılar elde ettiler.

kartepe-ens-kopya

 

 

KARAMÜRSEL İLÇESİ: 0

KARTEPE İLÇESİ: 2

SALON: Hasan Gemici

HAKEMLER: Serap Kuka ***, Müjgan Sevgier ***

KARAMÜRSEL İLÇESİ: Tahir Vurader **, Tezcan Avcı **, Ahmet San **, Atilla Yıldız ***, Metin Erbay **, Fuat Uzunca ***, Cengiz Şenay **. Murat Kaba **

KARTEPE İLÇESİ: Selim Balaban ***, Korhan Güler ***, Serkan Kılıç ***, Ahmet Kahraman Akman ***, İmam Karacık ***, Mehmet Alagün ***, Özgür Koşat **, İrfan Türkay **, Hüseyin Ersin Gülay **, İbrahim Anlar **

SETLER: 18-25,19-25

 

Çekişmeli geçen Karamürsel maçının setlerini 25-18 ve 25-19 kazanan Kartepe İlçesi, Öğretmenler Günü turnuvasında son 4'e adını yazdırdı.

kartepe-ilce-karmasi-kopya

Güncelleme: 01 Ocak 2018 12:00
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X