Her şeyin bedeli var!
27 Nisan 2024 21:27

Kendin ettin kendin buldun! Her şeyin bedeli var!

TFF 3. Lig 3. Grup'un son haftasında Akhisaspor'u 2-0 mağlup etmesine rağmen Darıca Gençlerbirliği, küme düştü. Sarı yeşilliler artık amatör bir kulüp oldu.

OLAY GEÇEN HAFTA BİTMİŞTİ!

TFF 3. Lig 3. Grup'un son haftasında Darıca Gençlerbirliği, Akhisarspor'u konuk etti. Rakibini 2-0 mağlup eden ev sahibi, 12. sırada bulunan Bayburt’un bağlanan mücadelede Fatsa Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmesiyle Bölgesel Amatör Lig’e düştü. Darıca için son başlangıcı geçtiğimiz hafta Ağrıspor’a yenilen Darıca, BAL’da bile zorlanacak olan Bayburt’un altında kaldı ve son hafta düşmüş Akhisar’ı yense de galibiyet Darıca’ya yetmedi.

 

GÖZ GÖRE GÖRÜ DÜŞTÜ

Sezon öncesinden beri türlü türlü skandalların yaşandığı, Onur Güneri ve Faruk Anaç’ın eline yüzüne bulaştırdığı sezonun ardından, profesyonel liglerin en kötü grubu olan 3. Lig 3. Grup’tan amatör lige düşen Darıca ekibinde futbolcular maçın ardından yıkıldı. Ancak son pişmanlık hiçbir şeye yaramadı, her şeyin bir bedeli vardı. Darıca Gençlerbirliği göz göre göre, saçma sapan puanlar kaybederken hatalarının bedelini küme düşerek ödedi. Onur Güneri ve Faruk Anaç da zoru başararak kulüp tarihine geçti!

Güncelleme: 27 Nisan 2024 21:28
X