Mustafa Gürsel: Göztepe maçı ile pozitif enerjiyi yakalayacağız
28 Mart 2024 17:16

Mustafa Gürsel: Göztepe maçı ile pozitif enerjiyi yakalayacağız

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Göztepe maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Sözlerine Başakşehir ile oynadıkları hazırlık maçı ile başlayan Gürsel şu ifadelere yer verdi: Amacımız milli arayı en iyi şekilde değerlendirmekti. Öyle olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar ki süreç bizim için iyi geçti. Başakşehir ile hazırlık maçı yaptık ve karşılaşma oyun açısından faydalı ve güzel geçti. Takıma 1 gün izin verdik ve çarşamba günkü Göztepe maçı hazırlıklarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız.

 

HEPİMİZ FARKINDAYIZ

Milli takımlara giden 2 oyuncumuz vardı, sakat ve cezalı oyuncularımız var. Başakşehir maçında kullanabileceğimiz 14-15 futbolcu ile mücadele ettik. Ramil ile Emir milli takımlardan döndü. Chris takımla birlikte çalışmalara başladı. İçinde bulunduğumuz durumu anlatmaya gerek yok, hepimiz bunun farkındayız.

 

BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR

Turgay Biçer hocamızı uzun yıllardan beri tanıyorum. Üniversiteden kendisinin öğrencisiyim. Bize katkısı olacaktır. Bizi ileriye götürebilecek kimin ne katkısı olursa başımızın üzerinde yeri var. İnşallah hep beraber içinde bulunduğumuz durumdan biran önce çıkarız. Artık fazla konuşmanın bir anlamı yok.

 

BİR BÜTÜN OLMALIYIZ

Evimizdeki Göztepe maçı bundan sonraki süreç anlamında çok önemli. Pozitif enerjiyi bu maçta alacağımızı düşünüyorum. Camia ve taraftar anlamında rüzgarı arkamıza alıp hedefe ulaşmak adına elimizden geleni yapacağız. Göztepe maçının saha dışında da bize katacağı çok şey var. Camialar taraftarı, basını, futbolcusu, teknik ekibi, yönetimi ile bütün olmalı.

 

TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR

Bir başarıya ulaşılacaksa ya da bir hedefe gidilecekse bunu hep birlikte yapacağız. Bunun bir ayağı bile sekteye uğradığında sıkıntı çıkar. Son düzlükte herkese, bilhassa taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Onların takıma vereceği enerji ve sinerji bize çok şey katacak. Yarın (Cuma) akşam da taraftarımızla güzel bir birliktelik sağlayacağız.

 

GÖZTEPE İYİ BİR HAVA YAKALADI

Göztepe’yi biliyoruz… Futbol biraz da hava olayı. Takımlar kötü giderken bir anda toparlayabiliyor, tersi de olabiliyor. Rakibimiz güzel bir hava yakaladı. Nasıl oynadıklarını biliyoruz. Kanatlarını daha çok öne çıkaran, merkezi kalabalık tutan, uzun toplarla çıkıp ikinci topları almaya çalışan, arkada 5-3-2 dizilişi ile sahaya çıkan bir takım görüntüsündeler. Biz de bunlara göre çalışıp gerekli önlemleri alarak ihtiyacımız olanı elde edeceğiz.   

Güncelleme: 28 Mart 2024 17:17
BENZER HABERLER
X