Klasik kadro ve klasik değişiklikler
Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Karşıyaka maçında üst üste iki maç kazanan kadrodan bir değişikliğe gitmedi.
Yeşil Siyahlılar kalede Ercüment, savunmada Semih, Erdinç, Kemal Can ve Taha Batuhan, önlerinde Sefa ve Mesut, solda Burak Süleyman, sağda Ali Han, forvete yakın bölgede Talha ileride de Yakup 11’i ile sahadaki yerini aldı. Ali Han, Burak ve Talha ofans hattında sık sık yer değiştirdi. Dinçel ikinci yarıda klasik oyuncu değişiklikleri yaptı. 68’de Sefa’nın yerine Serdar Ümit, 73’te Yakup’un yerine Gökdeniz ve 89’da da Yakup’un yerine Cihad oyuna dahil oldu.
HAVA VE ZEMİN İYİYDİ
Maç saatinde hava sıcaklığı ve zemin futbol oynamaya müsaitti. Yaklaşık 15 derecelik sıcaklıkta oynanan maçta futbolcular zeminden olumsuz etkilenmedi ancak yüksek atmosferdeki uğultu ve tezahüratlar saha içi iletişimini güçleştirdi.
Spor41 - Ali KÖKSAL