01 Ocak 2018 12:00

Kocaeli Basket Kulübü göz kamaştırıyor

kaan

Kocaeli Basket Kulübü göz kamaştırıyor

2010 yılında kurulan Kocaeli Basket Kulübü'nde ilk gün aktif basketbolcu sayısı sadece 2'ydi. Şimdi ise bu sayı 400 kişiye yaklaştı. Kulüp her geçen gün büyüyor.

 

33 YAŞINDAKİ ANTRENÖRÜN İNANILMAZ GAYRETİ

Birçok kategoride şampiyon olan, kürsü gören, önemli kulüplere ve Milli takımlara oyuncular gönderen Kocaeli Basket Kulübü merdivenleri hızla tırmanıyor. Türkiye çapında hedefi olan Kocaeli Basket'in geçen yıl 2 kız sporcusu U-16 Milli takım kampına davet edildi. Kocaeli Basket Kulübü'nü 2010 yılında henüz 33 yaşında olan antrenör Tolga Kaan Bahadır kurdu. Kız takımlarının antrenörlüğünü Aziz Bora Çınar, koordinatörlüğünü ise Mevlüt Salla yapıyor.

 

SPORCU FABRİKASI

Takımın yardımcı antrenörleri Elçin Nur Çubukoğlu, Ayhan Buğdacı ve Emrah Özcan. Kulüp doktoru ise Murat Demirtay. Kulübün spor okulları da hayli aktif, U-11, 12 13 takımlarını Zafer Yıldız ve Uğur Ziya Çelik, U-14, 16 ve 18 takımlarını eski Milli basketbolcu Erman Sürek çalıştırırken, alt yapı koordinatörlüğünü de Zafer Köklü yapıyor. Kocaeli Basket Kulübü'nün kısa bir süre içerisinde sadece kentin değil, ülkenin en değerli kulüplerinden birisi olacağına kesin gözü ile bakılıyor.

Güncelleme: 01 Ocak 2018 12:00
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X