Kocaelispor U-14 ve 15 takımları Başakşehir’e takıldı
17 Mayıs 2022 11:44

Kocaelispor U-14 ve 15 takımları Başakşehir’e takıldı

Kocaelispor U-14 ve 15 takımları bu haftayı da iyi geçirmedi. Başakşehir ile karşılaşan takımlarımızdan 14’ler rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Gürcan Yazıcı’nın antrenörlük kursunda olması nedeni ile Murat Tiraki’nin kulübede yer aldığı maçın 28. dakikasında Beray’dan yediği golle 1-0 geriye düşen yeşil siyahlılar bitme 10 dakika kala beraberlik golünü Yunus Emre Şengül ile buldu.

 

TUZLA’YA KONUK OLACAKLAR

Bu maçın 70. dakikasında Kocaelispor’dan Yiğit Hamza ile Başakşehir’den Enhar ve Yakup kırmızı kart gördü. U-14’ler böylece 7 maç sonunda puanını 6’ya çıkardı. 15’ler ise Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu. İstanbul ekibinin gollerini 8 ve 27. dakikalarda Burak Yılmaz attı. Kocaelispor U-15 takımı haftayı 10 maç sonunda topladığı 10 puanla beşinci sırada tamamladı. 2 takımımız da pazar günü Tuzlaspor’un konuğu olacak.

 

Spor41

 

 

Güncelleme: 17 Mayıs 2022 11:45
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Mawi 12:00 - 17 Mayıs 2022

Kocaelispor namı değer Torpilspor alt yapıya bile adil bir şekilde çocuk almıyorsunuz onun tanıdığı onu çocuğu eski futbolcunun kulübüdeki çocuklar adil olun bakın nasıl Futbolcu yetişiyor. Adamcılık maalesef ülkemizin genel sorunu sizinde adil olacağınıza inancım yok stadyuma, taraftara yazık koskoca kocaelispor ne hale getirdiniz. Takım Alt yapıdan üst yapıya hocaları yönetimi squat ekibi komple degişmeli yeni başlangıç yapılmalı .

0 Beğenmedim
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X