Kocaelispor’da merkez kaosu!
Kocaelispor’un Trabzonspor ile oynayacağı maçta merkez krizi yaşanıyor. Keita cezalı, Show sakat… Gözler maça 11’de başlayacak olan futbolculara. Djiksteel, Karol ve Samat’in merkezde yer alacağı tahmin ediliyor. Tayfur’un da 6’ya çekilmesi olası.
KEITA YENİ KURAL KURBANI
Kocaelispor pazar günü sahasında Trabzonspor ile zorlu bir maça çıkacak. Yeşil siyahlılar ikinci yarının ilk maçında orta saha rotasyonunda sıkıntı yaşanıyor. Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan kupa maçında anlamsız bir kırmızı kart gören Keita yeni kurallara göre devam eden ilk resmi maç olan Trabzonspor maçında sahadaki yerini alamayacak. Sakatlığı devam eden Show’un da yetişmesinin de çok zor olduğu kaydedildi.
BEKLENEN KADRO
Takımı 4-3-3 formasyonunda oynatan Teknik Direktör Selçuk İnan’ın bu eksikler nedeniyle merkezde Samet Yalçın ve Djiksteel’e formayı vermesi bekleniyor. Kalede Jovanovic ile başlayacak olan Kocaelispor’un savunma hattında değişiklik beklenmiyor. Sağ bekte Ahmet Oğuz, sol bekte Haidara, savunma ortasında da Smolcic ve Balogh ile çıkacağına kesin gözü ile bakıyor. 4’lünün önünde Karol, Samet, Djiksteel, bu futbolcuların önünde de Tayfur ya da Darko, Agyei ve Petkovic’in 11’in diğer futbolcularının olması bekleniyor. Öte yandan Tayfur’un Samet’in yerie merkezde düşünülmesi de olası.