01 Ocak 2018 12:00

Körfez Gençlerbirliği ailesi büyüyor!

Körfez Gençlerbirliği ailesi büyüyor!

2015 yılında kurulan ve 12 branşta faaliyet gösteren Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün İkinci Olağan Genel Kurulu önceki akşam Alparslan Türkeş Stadı yanındaki Körfez Belediyesi Spor Akademisi Tesisleri’nde gerçekleşti. Tek liste ile seçime giren ve aynı zamanda Körfez Belediye Başkanı olan İsmail Baran kulübün başkanlığına da devam edecek.

 

 

 

MERHUM ÜYELER EREK VE ARICI UNUTULMADI

76 üyesi bulunan Körfez Gençlerbirliği kulübünün ikinci olağan genel kuruluna 50 üye haziruna imza attı ve genel kurulun yapılabilmesi için yeter sayıya ulaşıldı. Kongrede divan başkanlığına Nazmi Akın, katipliklerine ise Murat Yazar ve Mücahit Bulut getirildi. Genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimizin anıldığı saygı duruşu öncesinde yaklaşık 1 yıl önce hayatını kaybeden Körfez Belediyesi personeli ile Körfez Gençlerbirliği kongre üyeleri Osman Erek ve İsmail Arıcı unutulmadı.

 

BARAN KATILAMADI

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından denetim ile faaliyet kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri Divan Başkanı Nazmi Akın tarafından genel kurulun oylarına sunuldu. Üyeler yönetim ile denetim kurulunu oy birliği ile kabul etti. Başkan İsmail Baran, Büyükşehir Belediyesi’nde toplantısı olduğu için genel kurula katılamazken, Başkanvekili İsa Taş, Baran’ın selamını genel kurula iletti.

 

TAŞ: SAMİMİ BİR İLÇEYİZ

Son olarak dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Üyeler Körfez Gençlerbirliği’nin iyi yönetilen bir kulüp olduğunu, Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkanvekili İsa Taş ve Spor Danışmanı Metin Özkan’ın emeklerinin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğinin altını çizdi. Teşekkür konuşmasını yapan İsa Taş Körfez’in 160 bin nüfusa sahip olmasına rağmen ilçedeki samimiyetin örnek olduğunu ifade etti.

 

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Taş ayrıca “Körfez Belediyesi olarak tüm kulüplerimize her türlü katkıyı sağlıyoruz. Kimseyi, kimseden ayırmıyoruz. Tabii ki başkanımız İsmail Baran, Spor Danışmanımız Metin Özkan kardeşim, antrenörlerimiz ve görevli arkadaşlarımız bu işe gönül veriyor. “Sporun Başkenti Körfez” unvanını taşımak kolay değil. Kulübümüzü daha geniş kitlelere ulaştıracağız. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Son olarak 15 Temmuz Şehitleri’nin isimlerinin yer aldığı anlamlı tabelanın önünde toplu halde aile fotoğrafı verildi.

 

Spor41

 

GALERİ... FOTOĞRAFLARIN HAKKI SPOR41'E AİTTİR

Güncelleme: 01 Ocak 2018 12:00
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X