Mehmet Yaşar: Zamanı geldiğinde
Kocaelispor’da Teknik Asbaşkanlık görevini yapan ve fikir uyuşmazlığı nedeni ile bu görevinden istifa eden Mehmet Yaşar kalan maçlara odaklanmak zorunda olduklarını ifade etti.
Yaşar konu ile ilgili olarak “Kocaelispor’un kalan çok önemli maçları öncesinde her hangi bir açıklama yaparak gündemi bu yöne doğru çekmek istemiyorum. Cumartesi günü çok önemli bir Bandırma maçımız var. Tüm şehrin bu maça ve bundan sonraki karşılaşmalara odaklanması lazım. Yönetim içinde tabii ki anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları olabilir. Bunlar doğaldır. Zamanı geldiğinde paylaşılır, bilgilendirilir. Ancak şu an için doğru olmaz” diye konuştu.
Spor41
- Toplam 2 yorum
Mehmet Ersoy 12:17 - 14 Nisan 2022
Mehmet Yaşar Kocaelispor camiası için profosyonel olsun amatör olsun büyük bir değerdir.Her zaman futbolun ve futbolcunun yanında olmuştur.
Kuru 11:02 - 14 Nisan 2022
Sona kadar gelmişsiniz fikir ayrılıkları onlar bunlar diyonuz zamanı gelince konuşurum ayağa düşünce mi konuşcan ne varsa söyleyin kardeşim ona göre tedbir alınsın para aşkı değil arma aşkı için kimin ne sıkıntısı varsa hatası varsa çekilip gitsin