Mustafa Gürsel: Sorumluluk almaktan çekindik
26 Şubat 2024 14:06

Mustafa Gürsel: Sorumluluk almaktan çekindik

Deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile berabere kalan Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel, “Baktığımda oyuncuların da üzerinde bugün sorumluluk almakta biraz bir gerginlik gibi bir şey vardı” dedi.

 

DOĞRU BİR OYUN OYNAMAMIZ LAZIM

Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında Kocaelispor deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile 2-2’lik skorla berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getirerek şu şekilde konuştu: Maça iyi başlamadık. Geneline bakarsak ikinci top almada rakibe biraz uzak kaldık. İkili mücadele kazanmada çok yeterli değildik ama golden sonra neler yapabileceğini ortaya koyuyor. İki devrede de yediğimiz gollerden sonraki onar dakika oyunda hemen arkasından golleri bulduk. Önemli olan önde oynarken de baskılı oynarken de sonuçtan bağımsız olarak hep doğru bir oyun oynamamız lazım. Set oyunu oynarken örneğin yediğimiz ikinci gol arkada bu kadar kolay kontra atak fırsatı vermememiz lazım. Rakibe doğru durarak bunları engellememiz lazım.

 

TAKIMDA BİRAZ GERGİNLİK VARDI

Bundan sonraki süreçte çok çalışmamız gerekiyor. Tabii ki hedefe gidecek öncelikle oyunu ortaya çıkarmamız lazım. Baktığımda oyuncuların da üzerinde bugün sorumluluk almakta biraz bir gerginlik gibi bir şey vardı. Bu oyunu geliştirip yani sonucu alacak oyunu ortaya koyup bundan sonraki süreçte gelişen bir Kocaelispor ortaya koymak istiyoruz. Tabii ki son dakikada gelen gol buradaki bize sadece moral oldu” ifadelerini kullandı.

Güncelleme: 26 Şubat 2024 14:07
X