Müthiş maç 6-6 sona erdi!
İlimizin başarılı spor adamlarından Metin Özkan 9 yıldır düzenlediği futbol etkinliğini biraz geç de olsa başlattı. İlimizin STK başkanları, spor adamları, siyaset ve iş insanlarından oluşan grup Kullar’da buluştu. Burada antrenman maçı yapan kurmaylar bir bakıma uzun süre sonra futbol oynamanın mutluluğunu yaşadı.
ÇULCU 90’A ASTI
Büyük bir çekişme içinde geçen maç 6-6 sona ererken özellikle MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu’nun sağ ayağının dışı ile çatala gönderdiği serbest vuruş golü görülmeye değerdi. Metin Özkan, tüm dünyanın pandeminin esiri olduğunu ifade ederken şu şekilde konuştu: Son 1 yıl nasıl geçti kimse anlamadı. Her şeyden uzak kaldık ve pandeminin esiri olduk. İnsanların bir araya geldiği günleri özledik.
Genç iş insanı Sedat Sözen (solda), eski futbolculardan Şenol Akın (Ortada) ve Körfez'in tanınan simalarından Nahit Oyalı güzel bir etkinlik geçirdiklerini belirttiler.

METİN ÖZKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Değerli arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin ve büyüklerimizin yer aldığı çok sayıda bir futbolcu havuzumuz var. Uzun süredir bir araya gelemiyorduk. Kullar’da açık havada ter atmak istedik. Tabii ki pandemi kurallarına dikkat ederek hareket ettik. Bizlerle birlikte olan tüm dostlarımıza ve kapılarını açan Kullarspor Kulüp Başkanı Fahri Altıntaş kardeşime çok teşekkür ederim.
Spor41
Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turhan Şahin'e forma hediye edildi.

Hakemler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Av. Özhan Kurt da maçı oğlu ile izledi.

İş insanı Hicri Uluçay (solda) ve İzmit Belediye Spor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya (Ortada) Metin Özkan'a teşekkür etti.

Eski hakemlerimizden Turgay Dönmez (solda) ve başarılı futbolcu Mehmet ter attı.

İş insanı Vefa Özcan oynadığı futbolla alkışlandı.
