Nurdoğan Kuzu: Parkur ile ilgili bir ayrıcalığım yok
06 Haziran 2021 01:07

Nurdoğan Kuzu: Parkur ile ilgili bir ayrıcalığım yok

İlimizin yetiştirdiği başarılı motosikletçilerden Nurdoğan Kuzu, enduro yarışları hakkında konuştu. Kuzu, tüm sporcular gibi parkurdan eşit bir şekilde faydalandığını, bu konuda herhangi bir artısı olmadığını ifade etti.

 

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Enduro yarışları hakkında görüş aldığımı Arslanbeyli genç motosikletçilerden Nurdoğan Kuzu organizasyon hakkında bu şekilde konuştu: Motosiklet ve motor sporları bizim tutkumuz. Elimizden geldiği kadar da motor sporlarına katkı vermeye çalışıyorum. Enduro ilk ayak yarışlarına iyi hazırlandım. Memleketimde, Kocaeli Kartepe Maşukiye'de kürsü görmek istiyorum. Bu nedenle elimden gelen her şeyi yapacağım.

 

KÜRSÜ GÖRMEK İSTİYORUM

Parkur gerçekten zorlayıcı. Yapanların ellerine sağlık. Gerçekten çok iyi düşünülmüş, teknik bir parkur. Enduroda sadece hız yetmiyor, teknik ve bir o kadar da güçlü olman gerekiyor. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde destek olan herkese teşekkür ediyorum. Parkur ile ilgili diğer sporcu arkadaşlarından hiçbir farkım yok. Ben de parkuru yeni gördüm ve eşit şekilde süre buldum. Umarım şehrimde kürsü görürüm.

 

Spor41 - Ali KÖKSAL

Güncelleme: 06 Haziran 2021 01:09
YETKİNCAN GIDA
X