Olcay Şahan: Kocaelispor’un yeri Süper Lig’dir!
09 Ocak 2023 11:28

Olcay Şahan: Kocaelispor’un yeri Süper Lig’dir!

Kocaelispor’un 3-2 kazandığı Afyonspor maçının ardından Afyon ekibinin takım kaptanlığını yapan, Türk futbolunun başarılı isimlerinden, Beşiktaş, Trabzonspor’da da forma giyen Milli futbolcu Olcay Şahan, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

 

İKİ TAKIM DA SENEYE 1. LİG’DE KARŞILAŞIR İNŞALLAH

İki büyük ve köklü camianın keyif bir hazırlık maçı oynadığının altını çizen Olcay Şahan şu şekilde konuştu: Hazırlık kampındayız. 10 gün sonra biz ve Kocaelispor sezonun ikinci yarısına başlayacak. Diğer grubun lideri ve bu ligde olmaması gereken bir büyük camia olan Kocaelispor ile Antalya’da gollü ve keyifli bir maç yaptık. İnşallah sezon sonunda iki takım da şampiyon olur ve seneye 1. Lig’de bir kez daha karşılaşırız. Afyonspor da büyük bir camia ve en kötü 1. Lig’de olması lazım.

 

GURUR DUYUYORUM

Takımımızla gurur duyuyorum. Burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Kardeşlerim bana keyif veriyorlar ben de onlara bir şey öğretebildiğim için keyif alıyorum. Afyonspor küçük bir bütçeyle sezona başladı. Buradaki futbolculara o kadar çok inanıyoruz ki transfer bile yapılmayabilir. Ama bu konu yönetim ile hocamız arasında tabii ki. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, takımımızı en kötü Play-Off’a sokmak istiyoruz. Bunu başarırsak başarılı bir sezon geçirmiş oluruz.

 

Spor41

Güncelleme: 09 Ocak 2023 11:29
X