Önce imza sonra kamp!
03 Şubat 2022 00:32

Önce imza sonra kamp!

Kocaelispor’un Sherrif takımından kadrosuna kattığı Dimitis Kolovos imzayı attı ve yeşil siyahlıların kampına katılmak için Antalya’nın yolunu tuttu. Resmi olarak da duyurulan ve çalışmalarına başlayan Kolovos ile 1.5 yıl + 1 yıl opsiyon ile el sıkışıldı. Boluspor maçının hazırlıklarını 4 Şubat’a kadar Antalya’da sürdürecek olan Kocaelispor pazar günü Körfez’de yapacağı ter antrenmanının ardından hazırlıklarını tamamlayacak maçı beklemeye başlayacak.

 

ANLAŞMA SÜRECİ NASIL OLDU?

Kocaelispor’un yeni transferi Kolovos ile ilgili uzun süredir çaba sarf eden Başkan Engin Koyun ve Teknik Asbaşkan Mehmet Yaşar, futbolcunun menajerini aşmak için de yoğun bir mesai yaptı. Kocaelispor’a bu anlamda yardımcı olan menajer Serkan Karaduman temaslarla ilgili taraflar arasında köprü kurdu, Engin Koyun ve Mehmet Yaşar da araya hatırlı kişileri soktu ve Kolovos’un menajerinin inadı kırıldı.

 

2 ÖNEMLİ FAKTÖR

Güney Kore’den 600 bin Euro’luk teklif alan Kolovos ile Çin ve kendi ülkesinden de ilgilenen kulüpler vardı. Trabzonspor’da forma giyen Bakasetas ve Siopis’in gelişimlerini görmesi ve Türkiye ile Yunanistan’ın komşu ülkeler olması Kolovos’un Kocaelispor’a gelmesini sağlayan unsurlar arasında yer aldı.

 

Spor41

Güncelleme: 03 Şubat 2022 00:34
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X