Mustafa Gürsel: Karşılarında Kocaelispor camiası var
25 Nisan 2024 13:28

Mustafa Gürsel: Karşılarında Kocaelispor camiası var

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Bandırma maçı öncesi soruları yanıtladı. Gürsel, Ümraniye maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yaşanan skandal olay üzerine “Kendi adıma kafama takmıyorum. Ancak karşılarında Kocaelispor camiası var. Bu seviyede böyle bir hata olmaz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ BANDIRMA MAÇI

Sözlerine Kocaelispor Kulübü’nün kuruluşunun 58. Yılı ile başlayan Gürsel şu şekilde konuştu: Kulübümüzün 58. kuruluş yıl dönümüydü. Camiamıza yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun, nice yıllara diliyorum. Bu hafta sonu sahamızda Bandırmaspor ile karşılaşacağız. Her maça ayrı bir önemle hazırlanıyoruz. Maçlarımızı sorunsuz tamamlayıp ligi bitirebildiğimiz en üst noktada bitirmek istiyoruz. Önceliğimiz Bandırma maçını kazanmak ve bir sonraki adıma daha moralli bir geçiş yapmak.

 

İSTATİSTİK MAÇ KAZANDIRMIYOR

Önceden pozisyona fazla giremiyorduk. Şimdi pozisyonlar buluyoruz. Bu haftaki maçlara göre en çok pozisyon bulan, ceza sahasına giren takımız. Bunlar güzel şeyler ama istatistik maç kazandırmıyor. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz lazım. Bu böyle devam etmeyecek tabii ki. Amacımız pozisyon sayımızı artırmak ve bunları değerlendirmek. Ümraniye maçında bir pozisyonumuzu golle sonuçlandırsak skor çok daha farklı olabilirdi.       

 

HER FUTBOLCUM İŞİN İÇİNDE

Başladığımız süreçte oyuncu sakatlık, cezalılar derken eksiklerimiz vardı. Şuan böyle bir durumumuz yok. Fofana da çalışmalara başladı. Tüm oyuncularımdan memnumum. Her biri işin içinde ve ellerinden geleni yapıyorlar. Takım olma yolunda çok yol kat ettik. İyi bir ekibe sahibiz, herkese güveniyorum. Takımımızın koyduğu hedefe ulaşacağından hiçbir şüphem yok.

 

ANA HEDEFE ODAKLANDIK

Davit’in dönmesi, Robi’nin işine içine girmesi de elimizi rahatlatacak. Çok çalışıyorlar, çok istiyorlar. Şanssızlığımız onları talihsizliklerden ötürü fazla kullanamamamızdı. Yolda giderken üzüntülerimiz, istemediğimiz şeyler oluyor ancak amacımız ana hedef. Hepimiz bu hedefe odaklandık. Tek amacımız Süper Lig’e çıkmak.

 

KARŞILARINDA KOCAELİSPOR CAMİASI VAR

Ümraniye’deki basın toplantısının ardından rakibimizin yöneticileri yaşananların yanlışlık olduğunu belirtti ve özür diledi.  “Sana böyle bir şey yapmayız, burası senin evin” dediler. Siz de gördünüz. Benim çok da kafama taktığım bir olay değildi. Üzülmedim, çok önemi yok. Onlara da söyledim. Karşılarında Kocaelispor camiası var. Bu seviyede böyle bir hata olmaması lazım, daha dikkatli olmaları gerekiyor. Dediğim gibi bireysel olarak çok takıldığım bir şey değil ancak ben orada Kocaelispor’u temsil ediyor ve bunu da en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorum.

Güncelleme: 25 Nisan 2024 13:29
X